Filorga Scrub & Mask piling maska s kisikom, 55 mL

Filorga Scrub & Mask piling maska s kisikom je inovativna regenerativna maska z dvojnim delovanjem - koži dovaja kisik in pomaga odstranjevati odmrle kožne celice. Filorga Scrub & Mask piling maska s kisikom je inovativna regenerativna maska z dvojnim delovanjem - koži dovaja kisik in pomaga odstranjevati odmrle kožne celice.
18533 18533

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Scrub & Mask piling maska s kisikom je inovativna regenerativna maska z dvojnim delovanjem - koži dovaja kisik in pomaga odstranjevati odmrle kožne celice.

Filorga Scrub & Mask piling regenerativna maska odstranjuje odmrle celice na obrazu, saj le tako lahko odkrijemo tiste celice, ki so mlade. Le tako lahko izrazimo kožo, ki je mladostna, regenerirana in revitalizirana. 

Namen uporabe tretmaja Filorga Scrub & Mask

1- piling effekt: perlit kroglice so dodane z namenom odstranjevanja nečistot in odmrlih kožnih celic. Ker so odmrle celice odstranjena, mladostne celice pa vidne je Filorgin produkt opravil svoje delo. 

KOža je po tretmaju z masko na videz lepša, vibrantnejša in kot prerojena, 

2 - delovanje maske: namen maske je predvsem regeneracija kože obraza, njegova obnovazaradi vsebnosti NCTF kompleksa. Koža je po nanosu regemerirana, pore so vidno zoožane, koža je na otip zopet gladka in zelo vibrantna. 

Maska ima tudi antia age učinek. Koža je oplemenitena s kisikom, kar daje možnost koži, da zopet zadiha. 

Uporaba kozmetičnega izdelka Filorga Scrub & Mask

Izdelek je primeren za vsak tip kože, uporabite do maksimalno 3 krat tedensko. 

Odstranite bel pokrov. Izdelek vzemite vzamite iz embalaže, pustite ga navpično in tako tudi shranjujte, nato z obema palcema pritisnite na beli del, da izdelek odprete. Nežno vmasirajte na predhodno očiščeno suho kožo, ki naj bo tudi razmaščena. (odstranjena krema, serum, ličila itd.).

Izogibajte se stiku z očmi, v primeru stika temeljito sperite z vodo - izogibajte se sončenju po nanosu izdelka in v primeru izpostavljenosti uporabite primerno zaščito pred soncem.

Izdelek 10 minut po nastalih mehurčkih izperite z vodo. 

Brezzračni kozarec ščiti formulo, tako da nikoli ni v stiku z zrakom.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov