Filorga Time Filler maska, 1 maska

Obnovite mladostno vitalnost z masko Filorga Time Filler; anti-aging serum-maska uporablja inovativne koncentrirane aktivne sestavine s številnimi učvrščevalnimi efekti. Obnovite mladostno vitalnost z masko Filorga Time Filler; anti-aging serum-maska uporablja inovativne koncentrirane aktivne sestavine s številnimi učvrščevalnimi efekti.
451851 20267

Ocene in mnenja

Opis

Obnovite mladostno vitalnost z masko Filorga Time Filler; anti-aging serum-maska uporablja inovativne koncentrirane aktivne sestavine s številnimi učvrščevalnimi efekti.

Maska Filorga je utrjena s kolagenom povsem naravnega izvora in inovativnimi celičnimi ojačevalci, intenzivna kozmetična zagotavlja učvrščevalni in regenerativni učinek, hkrati pa spodbuja proces regeneracije kože in intenzivno zmanjšuje videz gub.

Formulacija je izdelana z edinstveno tehnologijo Black Fiber, zato se maska ​​odlično drži obraznih kontur in je posledično tako izboljšana absorpcija in učinkovitost delovanja maske. Pričakujte bolj gladko in bolj izpopolnjeno polt z manj vidnimi znaki staranja in prijetno sijočim sijajem.

Uporaba Filorga maske

Po odprtju vrečke razprostite masko in jo položite na predhodno očiščen obraz. Pustite cca. 15 minut. Vmasirajte presežen serum maske prsti, da se celovito vpije v samo masko. Po nanosu in tretmaju maske ni potrebe, da se preostanek spere. Uporabite 1-2 krat na teden.

Učinkovitost delovanja maske

- dvojni izravnalni učinek (vsebuje tenzor + polnilo) formula z impregniranimi aktivnimi sestavinami tako imenovanih tenzorjev povezanih s kolagenom naravnega izvora, gube so intenzivno zglajene in korigirane.  

- Intenzivno delovanje: celični ojačevalnik stimulira regeneracijo kože za okrepljeno delovanje proti staranju (anti-age učinek).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov