Filorga Time Zero serum proti gubam, 30 mL

Filorga Time Zero serum proti gubam je inovativna negovalna formula z dvojnim efektom - anti age nega proti gubam in izraznim konturam ter intenzivna lifting nega, ki pripomore k bolj polnemu izgledu kože obraza. Filorga Time Zero serum proti gubam je inovativna negovalna formula z dvojnim efektom - anti age nega proti gubam in izraznim konturam ter intenzivna lifting nega, ki pripomore k bolj polnemu izgledu kože obraza.
20177 20177
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Time Zero serum proti gubam je inovativna negovalna formula z dvojnim efektom - anti age nega proti gubam in izraznim konturam ter intenzivna lifting nega, ki pripomore k bolj polnemu izgledu kože obraza.

Ta serum, navdihnjen z najnovejšimi novostmi Filorga, združuje dve formuli (koncentrat za nego obraza brez gub in intenzivni gel za korekcijo), ki vidno zmanjšujejo vse vrste gub.

Izdelek je primeren za vegetariance. Primeren za vse kožne tipe.

V želji, da bi gube obraza resnično izginile, se serum Filorga opira na več dejavnikov, ki jih navdihujejo tudi estetska zdravljenja. To so polnila, mezoterapija, botox in globinski pilingi. Pomembno je nadalje opozoriti, da ni mogoče nikoli pričakovati rezultatov, ki jih lahko pričakujete z uporabo dermatoloških igel in drugih profesionalnih dermatoloških izdelkov. Kljub temu pa zagotovo ni res, da bi bila Filorga-jeva anti-agingna mešanica povsem nekoristna, preizkuste in presenečeni boste nad delovanjem izdelka.

Prednosti Filorga Time Zero seruma

  • utrdi kožo in jo izravna
  • gube izginejo
  • formula podobna botoks efektu
  • površinski piling učinek, za odstranitev starih neaktivnih celic
  • Tehnologija Swirl združuje dve formuli, ki jih je bilo doslej nemogoče združiti v eno stekleničko najvišje zmogljivosti
  • Deluje v dveh stopnjah - gel za učvrščevanje daje koži takojšen izboljšan videz
  • Poglobljena korekcija za vse vrste gub

Uporaba seruma Filorga Time Zero

Serum uporabiti do 2 krat dnevno - najbolje zjutraj in zvečer pred večernim počitkom. Serum vedno nanašajte na površino dobro očiščene kože obraza, da omogočite lažji prehod kozmetičnega izdelka.

Izdelek uporabljajte redno, dan za dnem in tako učinkovito odstranite vse vidne gube in gubice. Vaš obraz bo zopet zasijal v vsej svoji lepoti in mladostnemu izgledu.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov