Flora Integraflor Digesti kapsule za prebavo, 30 kapsul

<p>&nbsp;Kompleksne kapsule s 100% čistimi eteričnimi olji, prehransko dopolnilo. </p>

 Kompleksne kapsule s 100% čistimi eteričnimi olji, prehransko dopolnilo.

18463 18463

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

PREBAVA

Kapsula Integraflor Digesti je sestavljena iz 100% čistih, naravnih in skupnih eteričnih olj, dobljenih s parno destilacijo ali hladnim stiskanjem iz določenih navedenih delov rastlin. Vsebuje eterična olja rimske kamilice, koromača, limone, kumine, klinčka in koriandrova semena.

Vsako pakiranje vsebuje 30 rastlinskih kapsul po 400 mg.

Priporočamo jemanje Integraflor kapsule Digesti 2-3 kapsule na dan, z vodo, po možnosti po obrokih. Ne presegajte 8-10 zaporednih dni jemanja. Največja priporočena dnevna količina: 3 kapsule = 1,2 g (ki vsebuje 225 mg O.E.).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

AVTOIMUNSKA OBOLENJA

Imunski sistem oseb z avtoimunskim obolenjem telesu lastne beljakovine prepozna kot tujek. Zato tvori protitelesa, ki napadajo lastna tkiva in jih poskušajo uničiti.

Bolezen se običajno pokaže na tistih tkivih, ki jih je neustrezni imunski odziv prizadel. Pri glomerulonefritisu so prizadete ledvice, pri revmatoidnem artritisu pa sklepi.

KAKO LAHKO UKREPAMO?

Če bo vaš zdravnik posumil, na avtoimunsko obolenje, bo opravil različne laboratorijske preiskave, hkrati pa bo iskal dokaze za prizadetost določenega tkiva ali organa.

Zdravljenje avtoimunskih boleznije odvisno od prizadetega organa. Zaradi okvare ščitnice oziroma nadledvične zleze pri Hashimotojevi oziroma Addisonovi bolezni ni zadostnega izločanja hormonov. Cc te hormone nadomeščamo, se simptomi umirijo. V drugih primerih pa z zdravljenjem skušamo zavreti tvorbo protiteles z uporabo zdravil, ki zavirajo delovanje imunskega sistema. Sem sodijo imunosupresivi in kortikosteroidi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov