FloraZym mikroorganizmi z L. Acidophilus bakterijami, 60 kapsul

<p>FloraZym je inovativno prehransko dopolnilo z obilico pozitivnih mikro bakterijskih kultur. <br /><br /></p>

FloraZym je inovativno prehransko dopolnilo z obilico pozitivnih mikro bakterijskih kultur.

578347 5913

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Aleksandra **** 20. 12. 2016 14:18
Pozdrav tudi vam,
sporočam, da še nisem v strogo dietnem tretmanu za detoksinacijo, ko bom opravila... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

FloraZym je inovativno prehransko dopolnilo z obilico pozitivnih mikro bakterijskih kultur.

FloraZym vsebuje  sledeče superkulture

L.Acidophilus DDS-1,
kulturo Bifidobacterium Bfidum,

L. BulgaricusDDS-14 ter
popoln spekter aktivnih encimov.

S 3 kapsulami FloraZyma zaužijete preko 21 milijard mikroorganizmov; torej jih z 1 kapsulo preko 7 milijard. Ovoj kapsul je rastlinskega izvora.

FloraZym je kvalitetno prehransko dopolnilo, saj vsebuje številne prebavne encime kot navedeno: amilaza, celulaza, proteaza, laktaza, pektinaza, lipaza, ki jih v prebavni sistem s tem dopolnilom dodajamo.

Kdaj jemati FloraZym mikroorganizme/prebiotik?

FloraZym jemljite vsakodnevno preko dneva. Še posebej pa je FloraZym priporočen v primerih, ko jemljete antibiotike. Jemanje Florazym prehranskega dopolnila je še posebej priporočljivo ob močnih antibiotičnih terapijah.

Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu. To pomeni, da je jemanje mikroorganizmov zelo priporočljivo, jemljite pa jih še en teden po prenehanju terapije.

Odmerjanje prehranskega dopolnila FloraZym

Prvi dan zaužijte le 1 kapsulo (jemanje prehranskega dopolnila naj poteka postopoma), natopočasi in postopoma povečujte odmerjanje do maksimalnega odmerka, ki je 3 kapsule tekom celotnega dne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Crohnova bolezen

Najučinkovitejša oblika samopomoči je izobraževanje in vključitev v skupine za samopomoč. Več znanja kot imate o bolezni, tem ustrezneje boste lahko ukrepali ob vsakodnevnih težavah ali pa sploh preprečili, da le-te nastanejo. Osnovne informacije lahko pridobite pri svojem izbranem zdravniku ali gastroenterologu. Bolj poglobljene informacije je možno pridobiti v društvu za kronično vnetno bolezen črevesa, ki prireja redna predavanja in šole za bolnike. Predavajo priznani strokovnjaki, ki se ukvarjajo s to boleznijo. Tam lahko dobite tudi informacije iz "prve roke- od bolnikov, ki so določeno situacijo tudi že sami preboleli. Z ustreznim predznanjem je možno ogromno informacij pridobiti na svetovnem spletu. Nasvetov, ki bi veljali za vse bolnike, skoraj ni. Kot smo videli, je bolezen zelo raznolika v svojem poteku, težavnosti in lokaciji, kjer bolezensko dogajanje poteka, zato so tudi težave in spoprijemanje z njimi zelo individualne.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrigea Nutrigea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov