Frontline Combo dog tekočina proti bolham za pse 10-20 kg, 3x1,34 mL

Dolga in učinkovita zaščita pred bolhami za pse. Dolga in učinkovita zaščita pred bolhami za pse.
281123#3 7582

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Edita **** 25. 10. 2015 02:00
Preberi več
ŽANET **** 5. 04. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Frontline combo dog za pse velikosti od 10 do 20 kg omogoča dolgo in učinkovito zaščito pred bolhami in klopi. Namenjen je za mačke in pse ustreznih velikosti.

• učinkuje in ubije 100% vseh živečih bolh in sicer v manj kot 24 urah.
• ob enkratnem nanosu ne deluje samo en dan pač pa deluje in zavira razvoj zajedalcev še nekaj mesecev in sicer učinkuje tri mesece na psih in šest mesecev na mačkah
• ostaja in se oprijema kože, kljub temu, da kopamo naše ljubljenčke
• uporablja se pri mačkah ali psih, ki so starejši od 8 mesecev
 
Frontline combo dog za pse velikosti od 10 do 20 kg je priročen, zelo učinkovit pripomoček za odstranjevanje zajedalcev, uporabimo ga enkrat na mesec.

Frontline combo dog za pse velikosti od 10 do 20 kg je v obliki pipet, v katerih je ustrezna količina tekočine, ki jo iztisnemo na pasjo dlako.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sezona klopov in bolh se začenja!

Pomlad je čas, ko se lastniki psov po dolgi zimi zopet odpravijo na daljše sprehode v naravo, mnogo raje se zunaj zadržujejo tudi hišne mačke. Več gibanja in preživljanja časa na svežem zraku pa pomeni...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Refleksologija
S konicami prstov ali s palci odločno pritisnite na spodnji, stranski in vrhnji del nožnih palcev na obeh stopalih (refleksologija uči, da je nožni palec povezan z glavo). Osredotoči te se na občutljive dele nožnih palcev in pritiskajte, dokler ne odpravite občutljivosti. To ponovite na delu, kjer se nožni palec stika s stopalom (ta del je povezan z vratom). Samomasaža sicer ni ne najboljšine lahek način, je pa mogoča - pomoč prijatelja je seveda boljša.

Homeopatija

Homeopatsko zdravljenje glavobolov je odvisno od vzroka/vzrokov zanje. Pulsatilla lahko pomaga pri glavobolu, ki je posledica prenajedanja in čezmernega pitja, Gelsemium in Ignatia pa sta najboljša, če je bolečina bolj posledica čustvenega strahu ali razburjenja.

Dolgotrajno delo pred računalniškim zaslonom pogosto povzroči utrujenost oči in sproži glavobol in migreno. Če na zaslon namestite filter in med delom delate redne premore, lahko preprečite napade.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Merial Merial
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja