Gehwol držalo iz legiranega jekla za brusilne folije

Izdelek je posebej primeren za odstranjevanje trde kože npr. pri diabetikih. Izdelek je posebej primeren za odstranjevanje trde kože npr. pri diabetikih.
9115 9115

Ocene in mnenja

Opis

Držalo iz legiranega jekla za sterilne posamezno pakirane brusilne folije z grobo in srednje grobo granulacijo. Držalo je brez brusilnih folij, vendar se jih da naročiti posebej.

Izdelek je posebej primeren za odstranjevanje trde kože npr. pri diabetikih.

Preprosta in hitra menjava za vsako novo stranko!

Držalo iz legiranega jekla se da sterilizirati brez težav.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Palačinkova torta z redkvično skuto
SESTAVINE ZA 3-4 PORCIJE

250 g korenčka, 150 g moke, 3 jajca, 300 ml nemastnega mleka, sol in poper, šopek redkvic, 250 g puste skute, mineralna voda, 8 žličk olja za peko, 50 g na tenke rezine narezanega prekajenega mesa, 50 g naribanega parmezana

PRIPRAVA

1. Pečic o segrejte na 50 stopinj. Korenček olupite in naribajte. Moko, jajca in korenček zmešajte v gosto tekoče testo, posolite in popoprajte.

2. Redkvice operite, očistite in sesekljajte. Skuto stepite z malo mineralne vode, posolite, popoprajte in primešajte redkvice.

3. V ponvi segrejte žličko olja. Dodajte 3 rezine prekajenega mesa in manjšo zajemal ko testa. Peci te 4 minute, obrnite, posujte s parmezanom in pokrito pecite še 3 minute. Palačinko dajte na toplo v pečico in specite še 7 enakih - spečene nalagajte eno vrh druge na krožnik v pečici. Ko so pečene vse, jih zrežite na koščke kot torto in postrezite s skuto.

Zamenjava

Za sladke palačinke namesto korenčka naribajte jabolka, začinite samo s ščepcern soli in namažite z lešnikovo kremo ali marmelado ter jih zložite.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja