Geratherm basal termometer za ugotavljanje plodnih dni

Termometer Geratherm je kvaliteten termometer, ki ne vsebuje živega srebra ali alergenih snovi. Termometer Geratherm je kvaliteten termometer, ki ne vsebuje živega srebra ali alergenih snovi.
580767 8958

Ocene in mnenja

Opis

Termometer Geratherm je kvaliteten termometer, ki ne vsebuje živega srebra ali alergenih snovi. Ima visoko natančnost merjenja in je narejen za merjenje telesne temperature ženske, ki lahko skupaj s pravimi podatki in v idealnih pogojih indicira na obdobje plodnosti in čas ovulacije.
 
Termometer je narejen iz neškodljivih in okolju prijaznih materialov. Natančnost + oz. - 0.1 oC je zagotovljena z doživljensko garancijo. 
Termometer ima poseben sistem leče, kar omogoča enostavno odčitavanje temperature.

Geratherm termometer

- higienski,-
 enostavno čiščenje,
- vodoodporen,
- antialergijski,
- brez potrebe po napajanju.

Delovanje:

S pomočjo merjenja telesne temperature lahko ženska pri idealnih pogojih in pravilni dokumentaciji (krivulja temperature) ugotovi plodne dni in čas ovulacije. Ker tik pred ovulacijo pride do znižanja telesne temperature, lahko ovulacijo napovemo, če si zjutraj, še preden vstanemo, izmerimo temperaturo. Merjenje tako imenovane bazalne temperature predstavlja alternativno kemijskim in/ali hormonskim metodam preprečevanja zanositve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šen

Šen je bakterijska infekcijska bolezen, ki se pojavi na koži, podkožnem maščevju in mezgovnici. Nenadoma se pojavita mrzlica in slabo počutje, vročina pa naraste do 40 stopinj Celzija. Kmalu se pojavijo na obrazu, rokah in nogah ognjeno rdeče, pekoče lise, ki so občutljive na pritisk. Koža na teh mestih oteče, prav tako pa otečejo tudi bezgavke v bližini teh lis. Ob primernem zdravljenju je verjetnost ozdravljenja velika.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Geratherm Geratherm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov