Gloup univerzalni gel za lažje požiranje zdravil, 150 mL

Gloup je gel, ki bistveno olajša vnos tablet. Spremljajoči prijeten okus gela odpravlja slab okus po zdravilih.

527343 26904

Ocene in mnenja

Opis

Gloup univerzalni gel je namenjen vsem tistim osebam, katerim požiranje trdih zdravil, tablet, kapsul ter drugih zdravilnih trdih oblik predstavlja precejšnjo težavo.

Gloup je gel sredstvo, namenjeno olajšanemu požiranju tablet in drugih peroralnih zdravilnih oblik. Spremljajoči prijeten okus gela odpravlja slab okus po zdravilih. Za enkraten vnos zdravil je potrebna le ena žlica, 5–10 ml gela, kar olajša požiranje trdih zdravil. Gloup naj uporabljajo predvsem osebe, ki so sposobne normalnega avtonomnega požiranja - to naj bo od 2. leta starosti dalje.

Izdelek ne vsebuje glutena, sladkorjev ali drugih sestavin, ki bi lahko povzročile nastanek alergične reakcije v telesu. Ker je gel tako indiferenten je primeren tudi za vse, ki so oboleli za celiakijo in so preobčutljivi na gluten. Po odprtju ga je treba shraniti na hladnem v originalno zaprti embalaži.

Priporočamo, da se Gloup porabi v roku dveh mesecev po odprtju. Sestavine: voda, karagenan, maltodekstrin, kalijev sorbat, aspartam, kalcijev klorid, citronska kislina, naravno barvilo, naravna aroma.

Izdelek je brez glutena, alergenov ali sladkorjev in je primeren za sladkorne bolnike in vse, ki imajo preobčutljivost na gluten  - celiakijo. 

Po odprtju Gloup gela
le-tega shranite v hladnem ter temnem prostoru, nabolje v originalni embalaži. Gloup gel po prvi uporabi porabite čimprej, najkasneje pa v roku 60 dni.

Sestavine Gloup gela

voda, karagenan, maltodekstrin, kalijev sorbat, aspartam, calcijev   klorid, citronska kislina, naravno barvilo, naravna aroma.

Priloge

Sestavine

Sestavine: voda, karagenan, maltodekstrin, kalijev sorbat, aspartam, kalcijev klorid, citronska kislina, naravno barvilo, naravna aroma.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja