Nuxe Nuxuriance Gold balzam za okrog oči, 15 mL

Nuxe Nuxuriance Gold balzam za oči predstavlja inovativno ter vsestransko nego predelov kže okoli oči ter predelov ust. Tretma učinkovito deluje na same gube in gubice, čvrstost kože na teh predelih pa je izboljšana. Na predelu okoli oči odpravlja zabuhlost. Nuxe Nuxuriance Gold balzam za oči predstavlja inovativno ter vsestransko nego predelov kže okoli oči ter predelov ust. Tretma učinkovito deluje na same gube in gubice, čvrstost kože na teh predelih pa je izboljšana. Na predelu okoli oči odpravlja zabuhlost.
17571 17571
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Nuxuriance Gold balzam za oči predstavlja inovativno ter vsestransko nego predelov kže okoli oči ter predelov ust. Tretma učinkovito deluje na same gube in gubice, čvrstost kože na teh predelih pa je izboljšana. Na predelu okoli oči odpravlja zabuhlost.

Balzam za okrog oči je primeren za negovanje suhe kože okrog oči, še posebej kože, ki je izrazito oslabljena zaradi let in staranja. 

Vpliv kozmetičnega balzama: kožo posvetli, poenoti ten kože, zgladi morebitne gubice in revitalizira in pomladi izgled kože. 

Učinkovitost Nuxe Nuxuriance Gold balzama za oči

Po nanosu kreme Nuxe Nuxuriance Ultra za oči je precejšen del testiranih žensk z uporabo kozmetičnega izdelka izjemno zadovoljnih. Velika večina se strinja, da je videz kože po nekajkratnih nanosih kozmetične nege le-ta na videz mlajša, deluje spočito ter regenerirano. Predel okoli ust je mlajši.

Sestavine Nuxe Nuxuriance Gold balzama

Nuxe Nuxuriance Gold balzam vsebuje cvetlične note žafrana ter bugenvilije v kombinaciji z ekskluzivnim naravnim kompleksom. Celoten sestav pripomore ter spodbuja nastajanje novih ter regeneracijo trenutnih celic obraza.
Izvečke korenin samega žafrana vsebuje snovi, ki pripomorejo k normalizaciji ali celo ustavitvi delovanja encima tirozinaze, ki je zaslužen za nastajanje pigmentnih madežev.
Rastlinski kofein iz zrn zelene kave nudi drenažno in odpravlja zabuhlost okoli oči.

Uporaba Nuxe Nuxuriance Gold balzama za oči

Nuxe Nuxuriance Gold balzam za oči in usta je namenjena prav vsakodnevni redni uporabi.
Dišava je posebej prilagojena občutljivemu predelu okoli oči in je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov