Glucerna SR okus čokolade, 230 mL

Glucerna SR je polnovredna hrana za sladkorne bolnike, ki je lahko nadomestni obrok. Glucerna SR je polnovredna hrana za sladkorne bolnike, ki je lahko nadomestni obrok.
289825 15670

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
LENKA **** 31. 10. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Živilo za posebne zdravstvene namene.

Glucerna SR je posebno lahek obrok za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 1, zlasti za tiste, ki se ukvarjajo s športom.

Komu je namenjena?

- za sladkorne bolnike, ki je lahko nadomestni obrok,
- malica za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 2,
- za tiste, ki bi radi zmanjšali telesno maso in dosegli boljšo urejenost glikemije.

Gucerna SR je prav tako primerna za sladkorne bolnike, ki želijo preprečiti nočne hipoglikemije, kar omogoča njena formula počasnega sproščanja.

Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Priporočljiva je tudi za starejše osebe s sladkorno boleznijo in slabo prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Opisano vajo o medsebojnem doživljanju je možno izvesti tudi v drugačnih odtenkih, ko npr. poslušalec uporablja metodo aktivnega poslušanja in pripovedovalcu sproti podaja svoja povratna sporočila. S tem ga opozarja na njegov način podajanja neke pripovedi, lahko pa mu na primeren način sporoči, da ga njegova pripoved ne zanima. Praviloma naj bi bila ta inačica nadaljevanje zgoraj opisane izkušnje, sicer se namen poskusa razvodeni. Z isto ali podobno vajo (interakcijo) bo navdušil učence v svojem razredu tudi učitelj, ki sodeluje v projektu, saj bodo na lastni koži preverili učiteljevo neugodje, ko se med poukom umikajo v odpore. Iznajdljivi učitelj svojim učencem omogoči, da na šolsko oglasno desko obešaj o anonimne kratke prispevke z opisom odporov. Njihove vsebine naj bi obravnavali na razrednih urah, saj bi se s tem le še utrdilo zaupanje med učiteljem in učenci. Obravnava odporov oz. anonimnih prispevkov z oglasne deske na roditeljskih sestankih je še bolj hvaležna, saj se v njihovo reševanje vključujejo tudi starši.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja