Glucerna SR okus jagode, 230 mL

Glucerna SR napitek je posebno lahek obrok za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 1 ter zlasti za tiste, ki se ukvarjajo s športom. Glucerna SR napitek je posebno lahek obrok za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 1 ter zlasti za tiste, ki se ukvarjajo s športom.
160389 26907

Ocene in mnenja

Opis

Živilo za posebne zdravstvene namene.

Glucerna SR napitek je posebno lahek obrok za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 1 ter zlasti za tiste, ki se ukvarjajo s športom. Sedaj na voljo v okus jagode.

Komu je namenjena prehrana Glucerna SR?

- za sladkorne bolnike, ki je lahko nadomestni obrok,
- malica za bolnike s sladkorno boleznijo tipa 2,
- za tiste, ki bi radi zmanjšali telesno maso in dosegli boljšo urejenost glikemije.

Gucerna SR je prav tako primerna za sladkorne bolnike, ki želijo preprečiti nočne hipoglikemije, kar omogoča njena formula počasnega sproščanja.

Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Priporočljiva je tudi za starejše osebe s sladkorno boleznijo in slabo prehrano.

Glucerna SR  z okusom jagode je prehrana, ki jo lahko zamenjamo za enega izmed dnevnih obrokov. Vsebuje namreč spremenjene/modificirane ogljikove hidrate, ki se počasneje presnavljajo in zato organizmu dolgotrajneje nudijo potrebna hranila.

Glucerna SR se priporoča kot dodatek pri sladkorni bolezni tipa I in II ter pri vseh osebah pri katerih je motena presnova glukoze, kar je lahko posledica stresnih dejavnikov, bolezni ali morebitnih okužb.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov