Grega 5-821.10/90 moška obutev - vezalke, 1 par

Obutev je narejena iz tako imenovanega strojenega naravnega usnja, ki je strojeno z povsem naravnimi strojili brez dodatka kroma.
15414 15414

Ocene in mnenja

Opis

Obutev je narejena iz tako imenovanega strojenega naravnega usnja, ki je strojeno z povsem naravnimi strojili brez dodatka kroma.

Barva: črn Softbox/Stretch
Zgornji del: Naravno goveje usnje - Softbox, prednji del Streech
Podloga: Naravno strojena svinjska / telečja podloga
Vložek: mehak vložek 2031

Zakaj je strojeno usnje dobro?

Strojeno usnje vsebuje tanine, ki posledično deluje antivirusno, protibakterijsko ter antiparazitsko. Tako ima vložek signifikantno manj bakterij, kot jih ima vložek brez taninskih komponent.

V vsakem Migi vložku je prisotno tako imenovano strojeno usnje, ki omogoča izboljšano higieno znotraj obutve. Vložek je izredno mehak in ob nošenju te obutve imate občutek kot bi hodili po tleh, ki so porasla s prijetnim mahom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Z odpori se odzivajo le nekateri šolarji in različno pogostno. Najpogosteje se umika v od pore preobčutljiv in plašen šolar s pomanjkljivo samozavest jo, le včasih tudi razvajen šolar s pomanjkljivimi delovnimi navadami in nepotrpežljivost jo v stiski. Razvajenost je lahko sestavni del vedenjske motenosti, ko je manipuliranje pogostejše kot odpori. Takrat se šolar umika v premišljene laži, zvitost, prikrivanje in spretno sleparjenje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Migi Migi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja