Planters A3 Antioxy osvežilna krema za obraz, 50 mL

<strong>Planters A3 Antioxy osvežilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje mastne ter tudi navadne mešane kože obraza. </strong> Planters A3 Antioxy osvežilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje mastne ter tudi navadne mešane kože obraza.
12855 12855

Ocene in mnenja

Opis

Planters A3 Antioxy osvežilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje mastne ter tudi navadne mešane kože obraza.

Lahkotnost kreme ter njene številne pomirjajoče ter sinergistično delujoče aktivne sestavine so kakor nalašč za negovanje ter osvežitev kožnih celic obraza. Vaš obraz bo na izgled kakor prerojen. Lahkotnost in nemastnost emulzije omogoča, da izdelek ne pušča po nanosu kreme mastnih ter neprijetnih madežev.
Zahvaljujoč sinergiji naravnih rastlinskih izvlečkov z antioksidacijskim delovanjem ta krema krepi naravno odpornost kože, ter ji daje svež in brezhiben videz.

Planters A3 Antioxy osvežilna krema za obraz vsebuje

Inovativni anti aging Vegetal A3 kompleks (posebni kompleks antioksidantov, ki ga pridobivamo iz sadja, argana in aloe vere), izvleček granatnega jabolka, spondias mombin, manga, banane, papaje, ananasa, zelenega Čaja, vitamin C, ter pantenol (provitamin B5).

Uporaba Planters A3 Antioxy osvežilne kreme za obraz

Planters A3 Antioxy osvežilno kremo za obraz nanašajte le na predhodno očiščeno kožo obraza. Kremo tako nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu.

Planters A3 Antioxy linija izdelkov

Da bi ohranili svjojo lepoto in predvsem zdrav izgled kože obraza so strokovnjaki italijanskih laboratorijev Planters ustvarili posebno linijo izdelkov A3 Antioxy za nego zbledele ter puste kože obraza.

A3 Antioxy linija temelji na vsebnosti argana, aloe vere ter najpomembnejše antioksidantov. Linija A3 Antioxy proizvodov je linija učinkovitih proizvodov, ki krepijo zaščitno funkcijo kože, regenerirajo kožo obraza, njeno čvrstote ter elastične lastnosti.

Visoka koncentracija vitaminskih snovi, mineralov, ki kožo nahranijo ter sadnih kislin poskrbijo, da je vaš obraz v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zaskrbljujoče pa je predvsem zato, ker molčečnost šolarja sili v nedejavnost in lenobo možganov. Praviloma so možgani pri šolarju prožnejši kot pri odraslih, saj živčne celice premorejo več dendritov in zato več medsebojnih povezav; le zdramiti jih je treba in jih nenehno uporabljati, da ostajajo dejavni in budni. Z molčanjern raste miselna lenoba, ki rahlja medcelične povezave in zmanjšuje število dendritov - tudi živčne celice umirajo, če so predolgo tiho. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja