GUDUCHI Premium prah, 100 g

<strong>Guduchi (Tinospora cordifolia) je divja ovijalka, ki izvira iz tropskega predela Indije. </strong> Guduchi (Tinospora cordifolia) je divja ovijalka, ki izvira iz tropskega predela Indije.
529648 20191

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Guduchi (Tinospora cordifolia) je divja ovijalka, ki izvira iz tropskega predela Indije. Njeni beli cvetovi se razvijejo v majhne rdeče sadeže. Vendar ima njeno steblo glavne regenerativne učinke. Guduči je v ajurvedi ena najbolj cenjenih rastlin in se imenuje tudi Giloy, kar v jeziku Hindi, zaradi njenih antioksidativnih učinkov, pomeni »nebeški eliksir« (On hold Botanicals).

Uporaba prehranskega dopolnila Guduchi Premium prah

Priporočena dnevna količina: 2 žlički (3 g) tekom celotnega dne.
Zmešajte s tekočino po lastnem okusu.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Prehransko dopolnilo Guduchi Premium Powder vsebuje posušeno in v prah zmleto steblo rastline guduči brez dodatkov.

Guduchi je ajurvedski pripravek, ki je poznan kot eden najboljših adaptogenov (On hold Botanicals). Velja za enega pomembnajših tonikov, za katerega velja v Indijski ajurvedski medicini, da poživlja vaše telo in organizem.

Izvor guduchi prehranskega dopolnila je Indija, kjer ta rastlina tudi uspeva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Inka Natura Inka Natura
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede