Hafesan kopriva, 75 kapsul ali KOMPLET

Naravni učinek koprive je znan že vrsto let. Najbolj znana sestavina hafesan Kopriva kapsul je mravljična kislina.

6119 6119

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Naravni učinek koprive je znan že vrsto let. Najbolj znana sestavina hafesan Kopriva kapsul je mravljična kislina, poleg nje pa še klorofil, histamin, minerali in rastlinski encimi.

Odplavljanje neprebavljenih hranil (npr. kloridi, sečna kislina, holesterol) je izrazitega pomena za zdravje vašega organizma. Da bi bil vaš organizem kar se da čist, skrbite za vnos hranil, ki so kvalitetna ter preverjena.

hafesan Kopriva kapsule so primerne za dolgoročne uživanje. Vsebujejo samo aktivne sestavine koprive. Izdelek je primeren tudi za ranljive skupine ljudi, saj ne vsebuje nepotrebnih dodatkov

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Odmerjanje prehranskega dopolnila hafesan Kopriva

Kapsulo zaužije s kozarcem vode, odmerite do 1 krat dnevno po 1 kapsulo.

Priloge

Sestavine

Vsebnost:

Sestavina v 1 kapsuli Dnevno (1 x 1 kapsula)
Prašek listov koprive 150,00 mg 150,00 mg
Prašem semena koprive 100,00 mg 100,00 mg
Želatina (kapsula)    

Sestavine:
Prašek listov koprive (Urtica dioica), prašek semen koprive (Urtica dioica), želatina. 

Alergeni: Ni zabeleženih alergenov

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Vsem otrokom koristi nežna in tankočutna interakcija z ljudmi. Otrokov dober občutek lastne vrednosti in samozavest izhajata iz njegovega občutka, da so ga v otroštvu oboževali.

Znanstveniki zdaj vedo veliko o tem, kaj se dogaja v možganih človeka, ki se razvije v čustveno puščobno osebnost. Levi čelni reženj (bolj racionalni del možganov) pogosto blokira komunikacijo z desnim čelnim režnjem. Desni možgani zaznavajo čustveno bolečino bolj kot levi in so močnejše povezani s čutečimi spodnjimi možgani in telesom. Čustveno puščobni ljudje se poleg tega lahko odrežejo od telesnega občutenja: pogosto plitvo dihajo, njihova raven adrenalina je nizka, nadet imajo nekakšen mišični oklep - z napenjanjem mišic preprečujejo komunikacijo med možgani in telesom.

Na takšen razvoj osebnosti zelo vpliva vzgoja. Odločilno je, da otrok ni sprejet z veseljem. Otroku, ki prekipeva od občutkov, rečejo, naj se pomiri. Če ne sprejemajo tudi njegove čustvene bolečine, bo silovita čustva doživljal kot prenevarna, da bi si jih dovolil čutiti. Tako zamori strast v sebi.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja