Salvit Omega-Vit D kapljice, 15 mL

<strong>Salvit Omega-Vit D kapljice so kapljice z okusom po mleku za dojenčke in otroke. <br></strong> Salvit Omega-Vit D kapljice so kapljice z okusom po mleku za dojenčke in otroke.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
5+ 11,62 €
518280 22682

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Salvit Omega-Vit D kapljice so kapljice z okusom po mleku za dojenčke in otroke. Prehransko dopolnilo je obogateno z vitaminom D ter DHA maščobnimi kislinami, pomebnimi za razvoj otroka.

Salvit Omega-Vit D kapljice vsebuje DHA ali dokozaheksaenojsko kislino ter vitamin D, ki pripomore k povečani absorbciji kalcijevih ionov v telo iz prebavnega trakta.

Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok.

Uporaba prehranskega dopolnila Salvit Omega-Vit D kapljice

Odmerite po 0,5 mL pripravka Salvit Omega-Vit D kapljic, volumen je označen na priloženi kapalki, s katero odmerite ustrezen dnevni odmerek. Odmerek 0,5 mL odmerite le po enkrat dnevno, odmerjanje ni odvisno od obroka.

DHA se pridobiva iz olja mikroalge Ulkenia sp in ne iz živalskih materialov. Z enim dnevnim odmerkom 0,5 mL pripravka Salvit Omega-Vit D kapljice ste zaužili 20 mg DHA kisline.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Salvit Salvit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov