Hafesan moverin kapsule, 75 kapsul ali KOMPLET

Prehransko dopolilo je obogateno z kolagenom iz žlatine, vitmainom C, ki pripomore k sintezi kolagena ter kalcij in magnezij, ki oba podpirata delovanje in optimalen razvoj gibalnega sistema in kosti.

11829 11829

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SKLEPI, KOSTI

Prehransko dopolilo je obogateno z kolagenom iz žlatine, vitaminom C, ki pripomore k sintezi kolagena ter kalcij in magnezij, ki oba podpirata delovanje in optimalen razvoj gibalnega sistema in kosti.

Jemanje

do dve kapsuli na dan

Priloge

Sestavine

Vsebnost:

Sestavina 1 kapsula PDV/RDA (1 kapsula)* Dnevno (2 x 2 kapsuli) PDV/RDA (4 kapsule)*
Želatinin hidrolizat 230,00 mg   920,00 mg   
Kalcij 30,00 mg 4% 120,00 mg 15%
Magnezij 1500 mg 4% 60,00 mg 16%
Vitamin C (askorbinska kislina) 8,00 mg 10% 32,00 mg 40%
Želatina (kapsula)        
Sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin        

*PDV/RDA=Priporočeni dnevni vnos

Sestavine:
Želatinin hidrolizat, kalcijev citrat, želatina, magnezijev oksid, askorbinska kislina, Sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin

Alergeni: Ni zabeleženih alergenov

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ko gre za vzroke, zakaj ljudje umrejo, vstopamo v, kot nekateri menijo, »tretjo dobo«. To je presenetljiva in čudovita zgodba.

Večino zgodovine so bili glavni vzroki smrti virusi, bakterije in poškodbe. To je bila »prva doba« in nadaljevala se je še daleč v 20. stoletje. Toda z odkritjem cepiv, antibiotikov in z razširitvijo splošnega medicinskega znanja o tem, kako popraviti pokvarjeno telo, smo začeli nadzorovati številne ubijalske bolezni in celiti nekoč usodne rane. Zato se je po koncu te »prve dobe« začelo v sodobnih državah v zadnjih sto letih povprečno življenje neverjetno hitro podaljševati.

Novo znanje v boju proti boleznim in poškodbam je bilo velik korak naprej. Še vedno pa je ostala zanemarjena ali napačno razumljena znanost o dobrem zdravju. Mnogi med nami - skupaj z zdravniki - so kadili, uživali preveč alkohola in mastne hrane, sprejemali porajajoče se udobje sodobnega življenja (kot je TV) in sploh niso razmišljali o telesni vadbi. Posledica je bila »druga doba«, ki je potekala v zadnjih 60 letih in v kateri so se bolezni srca in rak povečali na raven epidemije in zamenjali viruse in bakterije kot vodilne vzroke smrti v sodobnih državah.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hafesan Hafesan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede