x
Vse kategorije
Hafesan moverin kapsule, 75 kapsul ali KOMPLET
Hafesan moverin kapsule, 75 kapsul ali KOMPLET
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hafesan moverin kapsule, 75 kapsul ali KOMPLET

Proizvajalec: Hafesan

Prehransko dopolilo je obogateno z kolagenom iz žlatine, vitmainom C, ki pripomore k sintezi kolagena ter kalcij in magnezij, ki oba podpirata delovanje in optimalen razvoj gibalnega sistema in kosti.

Cena: 18,52 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule

Ocene in mnenja

Opis

SKLEPI, KOSTI

Prehransko dopolilo je obogateno z kolagenom iz žlatine, vitaminom C, ki pripomore k sintezi kolagena ter kalcij in magnezij, ki oba podpirata delovanje in optimalen razvoj gibalnega sistema in kosti.

Jemanje

do dve kapsuli na dan

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Ko gre za vzroke, zakaj ljudje umrejo, vstopamo v, kot nekateri menijo, »tretjo dobo«. To je presenetljiva in čudovita zgodba.

Večino zgodovine so bili glavni vzroki smrti virusi, bakterije in poškodbe. To je bila »prva doba« in nadaljevala se je še daleč v 20. stoletje. Toda z odkritjem cepiv, antibiotikov in z razširitvijo splošnega medicinskega znanja o tem, kako popraviti pokvarjeno telo, smo začeli nadzorovati številne ubijalske bolezni in celiti nekoč usodne rane. Zato se je po koncu te »prve dobe« začelo v sodobnih državah v zadnjih sto letih povprečno življenje neverjetno hitro podaljševati.

Novo znanje v boju proti boleznim in poškodbam je bilo velik korak naprej. Še vedno pa je ostala zanemarjena ali napačno razumljena znanost o dobrem zdravju. Mnogi med nami - skupaj z zdravniki - so kadili, uživali preveč alkohola in mastne hrane, sprejemali porajajoče se udobje sodobnega življenja (kot je TV) in sploh niso razmišljali o telesni vadbi. Posledica je bila »druga doba«, ki je potekala v zadnjih 60 letih in v kateri so se bolezni srca in rak povečali na raven epidemije in zamenjali viruse in bakterije kot vodilne vzroke smrti v sodobnih državah.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapsule

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.