Miradent Aquamed pršilo za suha usta, 30 mL

Miradent Aquamed pršilo za suha usta je inovativno in priročno pršilo, ki je namenjeno vlaženju predelov ust, ki so prekomerno suha. Miradent Aquamed pršilo za suha usta je inovativno in priročno pršilo, ki je namenjeno vlaženju predelov ust, ki so prekomerno suha.
924580 13272

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Barbara **** 25. 11. 2018 04:53
Moj oče trpi za suhostjo jezika in ustne votline tako da sem mu kupila ta izdelek, bomo videli kako ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Miradent Aquamed pršilo za suha usta je inovativno in priročno pršilo, ki je namenjeno vlaženju predelov ust, ki so prekomerno suha.

Izdelek in njegova formulacija so bili razviti s pomočjo strokovnjakov predvsem s področja dentalne medicine, ki se s tovrstnimi primeri srečujejo redno. Osebe, ki trpijo zaradi suhosti ustne votline so idealni uporabniki Aquamed pršilnega sredstva, ki pospešuje proizvodnjo sline.

Formula vsebuje endogeni encim in kalcijev laktat, ki spodbuja mineralizacijo zob. Pastile so nareje ne s 100% xylitolom in so namenjene:

Prednosti Miradent Aquamed pršila

  • spodbuja nastajanje sline
  • deluje protektivno in preprečujejo nastanek zobnih oblog
  • idealna preventiva proti vsem dejavnikom, ki povzročajo nastajanje kariesa
  • vsebuje xylitola, ki onemogoča razvoj bakterij v ustni votlini
  • zobna sklenina je  ojačana
  • ne vsebuje alkohola
  • prijetna aromatiziranost
  • slajenje s ksilitolom

Izdelek ne vsebuje alkohola, fruktoze, glutena in laktoze, krepi zobni emajl in ohranja ustno sluznico v optimalnem stanju.

Regeneracija ustne votline in redna navlaženost dlesni in ustnih predelov je izrednega pomena. Ob prekomerni suhosti prična koža ustne sluznice pokati in postane iritirana. Redna uporaba tovrstnega izdelka je v akem primeru zelo primerna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Urinska inkontinenca

Pri urgentni urinski inkontinenci je zelo koristen trening mehurja, kar pomeni odvajanje vode na točno določene časovne intervale, ki se tedensko podaljšujejo za 15 minut (največ vsake 4 ure na vodo), pod pogojem da bolnica zaužije vsaj 1,5 l tekočine dnevno. Takšen trening mehurja poveča uspeh zdravljenja z zdravili, ki jih predpiše ginekolog. Dietni režim pa pomeni izogibanje gaziranim pijačam, kavi, kakavu, alkoholu in močno začinjenim jedem. Bolnicam z močno izraženim nočnim odvajanjem urina pa se priporoča, naj omejijo vnos tekočine po 18. uri zvečer.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Miradent Miradent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov