Hansaplast intenzivna krema proti trdi koži, 75 mL

Hansaplast intenzivna krema proti trdi koži je namenjena negi zelo suhe in trde kože na stopalih. <br> Hansaplast intenzivna krema proti trdi koži je namenjena negi zelo suhe in trde kože na stopalih.
466271 19447

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nina **** 12. 05. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Hansaplast intenzivna krema:

- za nego zelo suhe in trde kože na stopalih.

Uporaba:

bogato kremo vmasirate v kožo stopal, stopala so ponovno mehka in gladka.

Sestava:

inovativna kombinacija izjemno učinkovite koncentrirane 20 % uree, ki zmehča trdo kožo. Koža ponovno postane občutno bolj mehka in gladka v le 4 dneh.

Vsebuje 20% uree.

Hansaplast intenzivna krema 20% urea je primerna tudi za diabetike.

Dermatološka študija je delala poskuse s 33 ljudmi. 91% uporabnikov se strinja, da krema na koži deluje že po 4-ih dni, zaradi česar je ponovno mehka in voljna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Če opazite spremembo v velikosti, obliki ali barvi, obvestite svojega zdravnika, ker je to lahko znamenje raka.

Med pisanjem knjige sem imela ves čas v mislih svoje bralce kot matere in očete z odraščajočimi otroki na eni strani ter s starši, ki stopajo v starejša leta, na drugi. Zavedam se, da potrebujete točne in uporabne podatke, ki vam bodo dan za dnem pojasnjevali zdravstveno stanje in vas ustrezno informirali o zdravju vaše družine.

Prav zato sem v vodnik vključila poglavje z naslovom Življenjska obdobja. Obravnava temeljna vprašanja, ki se porajajo od rojstva pa vse do smrti. Opozoriti sem namreč želela na nekatere probleme, s katerimi se boste verjetno srečali skozi desetletja. Vodnik omogoča vpogled v vašo preteklost, v čas otroštva in najstništva, ki ga zdaj podoživljate s svojimi otroki, pa tudi v leta, ki so še pred vami, saj vaši starši morda prav zdaj doživljajo to, kar boste v prihodnosti tudi vi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hansaplast Hansaplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja