Hansaplast pršilo za rane, 50 mL

Hansaplast pršilo za rane je inovativni medicinski pripomoček - sprej za antiseptično celjenje ran manjšega obsega. Hansaplast pršilo za rane je inovativni medicinski pripomoček - sprej za antiseptično celjenje ran manjšega obsega.
555347 15446

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Hansaplast pršilo za rane je inovativni medicinski pripomoček - sprej za antiseptično celjenje ran manjšega obsega.

Prednosti spreja Hansaplast

  • Učinkovito ščiti pred okužbami
  • Hitra in neboleča aplikacija
  • Brezbarvna raztopina, ki ne obarva oblačil
  • Preprost za uporabo - sprej deluje tudi obrnjen na glavo
  • Zelo prijazen do kože

Zdravnika vedno obiščite, če je rana prrgloboka, močno krvavi ali kaže znake okužbe, kot so pordelost, oteklina ali toplota. Kljub temu, da so sestavine izdelka skrbno izbrane, nasveti, ki so navedeni na tej spletni strani, nikakor ne nadomeščajo zdravniških nasvetov in zdravljenja.

Če imate ali sumite na zdravstvene težave, se posvetujte z zdravnikom in sledite zdravniškemu nasvetu.

Vedno natančno preberite in sledite navodilom za uporabo ali navodilom naših izdelkov. 

Pred uporabo razkužila, rano dobro očistite

Čiščenje rane pred umazanijo in bakterijami je ključni prvi korak, ki omogoča optimalno celjenje. Da preprečite okužbe ran, pršite Hansaplast razpršilo za rane z razdalje približno 10 cm na celotno območje rane.

Po potrebi pršenje ponovite, nato nežno posušite območje okoli rane.

Pomembno: Manjša rana bo kmalu prenehala krvaveti. Če se bo krvavitev morebiti nadaljevala, nanesite gazo oziroma zaščitni obliž, vzdržujte pritisk na rano in poiščite zdravniško pomoč. Nato je treba zaščititi rano pred zunanjimi vplivi, kot so umazanija in bakterije, da omogočimo nemoteno celjenje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Verjetno razmišljate o vašem šolarju in njegovi asertivni naravnanosti v odnosu do vas in do drugih. Morda razmišljate, da bi z učenjem asertivnosti postal predrzen in samovoljen? Da bi kot eden od staršev ali kot učitelj pri njem izgubili ugled, vpliv in veljavo? Da bi se upiral vašim vzgojnim in učnim prizadevanjem? Preden najdemo skupen odgovor na ta vprašanja, si zastavimo sledeča: Imam dovolj poguma za asertivni odnos do nadrejenih? Se do podrejenih vedem gospodovalno? Imam raje ubogljive in poslušne, ati samostojne in samozavestne sogovornike? Si resnično prizadevam, da bo moj šolar osebnostno zret, brez megle v glavi? Kakšen je bit moj odnos do avtoritet v otroštvu?
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hansaplast Hansaplast
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja