HappyVen oranžna gel emulzija za noge, 150 mL

<strong>HappyVen oranžna gel emulzija je narejena iz naravnih učinkovin.</strong> HappyVen oranžna gel emulzija je narejena iz naravnih učinkovin.
545554 23972

Ocene in mnenja

Opis

HappyVen oranžna gel emulzija je narejena iz naravnih učinkovin (Centella Asiatica, črna borovnica, vitamin PP - niacin, vitamin B3, olje riževih otrobov, Alfa-bisabolol, vitamin E, mentil laktat). Z redno uporabo olajšamo občutek težkih in utrujenih nog še posebej pri osebah z občutljivo, tanko in suho kožo na nogah.

Kdaj uporabiti HappyVen oranžno gel emulzijo?

otečene in utrujene noge, občutek težkih, po skleroterapiji in laserski terapiji pri osebah z občutljivo kožo; posebej namenjeno za suho, tanko in občutljivo kožo na nogah

Dermatološko testirano na Univerzitetnem centru za kozmetiko v Ferrari (Dermatologically tested at the Ferrara University Centre of Cosmetologia). Ne vsebuje niklja (Nickel Tested Product).

Navodila za uporabo HappyVen oranžne gel emulzije

Nanesite gel na površino kože na nogah in nežno masirajte od spodaj navzgor (od stopala proti kolenu), tako da se ta vtre v kožo. Priporočamo nanos dvakrat dnevno, dopoldan in pred spanjem. Vsebina se optimalno absorbira v kožo, ki jo pusti svežo in gladko, tako da lahko po nanosu in nežni masaži z vtiranjem, oblečemo elastične nogavice. Ne pušča mastnih sledi.

Opozorilo:
Gel je namenjen za zunanjo uporabo. Izogibajte se nanašanju na rane ali druge poškodbe na koži.

Hranjenje:
Hranite ga na svežem, suhem in senčnem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gloria Med Gloria Med
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja