He Shou Wu ekstrakt divje ovijalke, 120 g

He shou wu (Polygonum multiflorum) je divja ovijalka, ki raste v goratih predelih centralne in južne Kitajske. He shou wu (Polygonum multiflorum) je divja ovijalka, ki raste v goratih predelih centralne in južne Kitajske.
505226 25909

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

He shou wu (Polygonum multiflorum) je divja ovijalka, ki raste v goratih predelih centralne in južne Kitajske. Korenina, ki dostikrat spominja na človeška telesa, se v tradicionalnem kitajskem zdravilstvu že stoletja uživa kot pomembna naravna pomoč pri številnih težavah.

Pomembno: v priponki pod sliko smo dodali članek iz revije, ki govori o He shou wu prehranskem dodatku oz. ekstraktu.

He shou wu v kitajščini pomeni gospod He s črnimi lasmi zaradi njegove sposobnosti.

Učinki so pripisani samo ekstraktu korenine pripravljene z 10% črnega fižola. Ta omogoča, da se količina za organizem pomembni učinkovin poveča. Obenem pa se zmanjša količina snovi (antrakinoni) in so prisotni v znatni meri v nepredelanem prahu iz korenine.

Po trenutno dostopnih podatkih je to edini izdelek na našem tržišču, ki izpolnjuje navedena pogoja Natural Earth He Shou Wu Extract 10:1 v prahu. Ekstrakt ima do desetkrat močnejše učinkovanje od ostalih He shou wu izdelkov na našem tržišču.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Inka Natura Inka Natura
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede