HealthAid Aquaflow voda v telesu, 60 tablet

Z izdelkom HealthAid Aquaflow boste odpravili zelo pogosto zadrževanje vode v telesu, pa tudi otečene noge... Vsebuje številne koristne učinkovine, kot so: regrat, plezajoča lakota, brin, brusnice, citrusi, bioflavonoidi, kalij in vitamin B6. Tako se boste zopet odlično počutili in se znebili občutka napihnjenega trebuha, oteklih nog, kar povzroča odvečna voda v telesu. Izdelek pospešuje tvorbo urina in izgubo vode iz telesa in prispeva k hormonskemu ravnovesju. Z izdelkom HealthAid Aquaflow boste odpravili zelo pogosto zadrževanje vode v telesu, pa tudi otečene noge... Vsebuje številne koristne učinkovine, kot so: regrat, plezajoča lakota, brin, brusnice, citrusi, bioflavonoidi, kalij in vitamin B6. Tako se boste zopet odlično počutili in se znebili občutka napihnjenega trebuha, oteklih nog, kar povzroča odvečna voda v telesu. Izdelek pospešuje tvorbo urina in izgubo vode iz telesa in prispeva k hormonskemu ravnovesju.
32636 32636

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

HealthAid Aquaflow vsebuje številne koristne učinkovine, kot so: regrat, plezajoča lakota, brin, brusnice, citrusi, bioflavonoidi, kalij in vitamin B6. 

Visoka vsebnost ekstrata peteršilja pripomore k uravnavanju količine vode v organizmu. Količina vode, predvsem tista prekomerna pogosto povzroča bolečine in sicer predvsem v nogah in okončinah.

 

Tablete Aquaflow so izjemne, saj vsebujejo številna dragocena zelišča, pa tudi brusnice, citruse, bioflavonoide, kalij in vitamin B6.

Skupaj v kombinaciji vzdržujejo normalno hormonsko aktivnost in normalno presnavljanje homocisteina.

Učinek B6 vitamina 

  • pripomore k normalni sintezi cisteina
  • pripomore k sproščanje energije
  • sodeluje v delovanju živčevja in pripomore k splošnemu odzivu imunskega sistema
  • sodeluje pri normalizaciji homocisteina
  • sodeluje pri metabolizmu proteinov in glikogena
  • sodeluje pri normalni funkciji organizma ter psihološkemu odzivu
  • sodeluje pri produkciji rdečih krvnih celic
  • sodeluje pri delovanju in funkciji imunskega sistema
  • sodeluje pri lajšanju morebitne utrujenosti in prekomerne izčrpanosti
  • sodeluje pri regulaciji hormonskega odziva

Učinek Kalija v organizmu

Pomembno vlogo v organizmu saj pripomore k nevrološki funkcije in funkcije delovanja živčevja sodelujem pa tudi  uravnavanju krvnega tlaka. Uravnavanje krvnega tlaka je zelo pomembna elementa zato je pomembno da je Kalija v organizmu ravno dovolj. 

Petršilj

Ima pomembno vlogo pri delovanju ledvic zato je tudi res, da je delovanje ledvic organizmu. (On Hold Botanicals)

 

 

 

Homocistein je aminokislina, ki gradi beljakovine. Le-ta nastaja iz aminokisline metionin, saj ni mogoč vnos s hrano. V ustrezni količini telesu ne škoduje. Če ga imamo v telesu preveč, lahko povzroči zdravstvene težave.
 
Če želimo poskrbeti za ustrezno raven homocisteina, moramo imeti v telesu dovolj vitaminov skupine B ter folno kislino. Pri presnavljanju homocisteina igra pomembno vlogo tudi holin. S tabletami HealthAid Aquaflow lahko odpravite številne tovrstne težave.

Tabela sestavin HealthAid Aquaflow tablete

2 tableti vsebujeta povprečno

Sestavina izdelka % PDV
Vitamin B6 40 mg 2857
Kalij 300 mg 15
Bioflavonoidi 100 mg *
Ekstrakt brusnice 400 mg *
Ekstrakt brinovih jagod 400 mg *
Ekstrakt lista peteršilja 400 mg *

Sestavine

Sredstvo za zgoščevanje: sončnično olje, ovojnica kapsule: želirno sredstvo (modificiran škrob, glicerol, karagenan), regulator kislosti: natrijev karbonat, vitamin D (srednjeverižni trigliceridi, holekalciferol), vitamin E (DL-alfa-tokoferol)

Priporočen dnevni vnos prehranskega dodatka

Priporočljivo odmerjanje prehranskega doatka je 2 tableti dnevno. Zaužite ju s čim več tekočine. 

Ta odmerek vitamina D ni primeren za daljšo vsakodnevno uporabo. Za prirejeno odmerjanje in navodila za uporabo se posvetujte z zdravnikom.

Posebna opozorila ob uporabi izdelka

Izdelek uporabljajte v skladu z navodili, ki so navedena na embalaži.

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka, jemljete zdravila, ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Prehransko dopolnilo ni namenjeno zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja