HealthAid Livercare skrb za jetra, 60 tablet

Izdelek je odličen v boju proti povišanemu holesterolu, ali če se v naših jetrih kopičijo odvečne maščobe. Vsebuje kar štiri dragocene sestavine, ki zelo pozitivno vplivajo na naše telo: kurkumo, pegasti badelj, holin in artičoko. Če želite narediti nekaj pozitivnega za vaše telo, boste na pravi poti, ko boste poizkusili to izjemno kombinacijo učinkovin. Izdelek je odličen v boju proti povišanemu holesterolu, ali če se v naših jetrih kopičijo odvečne maščobe. Vsebuje kar štiri dragocene sestavine, ki zelo pozitivno vplivajo na naše telo: kurkumo, pegasti badelj, holin in artičoko. Če želite narediti nekaj pozitivnega za vaše telo, boste na pravi poti, ko boste poizkusili to izjemno kombinacijo učinkovin.
424854 32635

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Izdelek je odličen v boju proti povišanemu holesterolu - Artičoka (On Hold Botanicals). Če se v jetrih kopičijo odvečne maščobe (On Hold Botanicals) je izdelek prav tako priporočen.

HealthAid Livercare vsebuje kar štiri dragocene sestavine, ki zelo pozitivno vplivajo na organizem: kurkumo, pegasti badelj, holin in artičoko. Če želite narediti nekaj pozitivnega za vaše telo, boste na pravi poti, ko boste poizkusili to izjemno kombinacijo učinkovin.

Livercare tablete vsebujejo učinkovine - pegasti badelj, regrat, kurkuma in artičoke. 

Delovanje aktivnih učinkovin HealthAid Livercare dopolnila

  1. Holin vpliva na delovanje jeter, tako da se bori proti njihovi zamaščenosti, saj pripomore k normalnemu lipidnemu metabolizmu.
  2. Holin pripomore k normalizaciji jetrne funkcije
  3. Holin pripomore k regulaciji metabolizma homocisteina
  4. Pegasti badelj skrbi za zdrava jetra na način, da jih ščiti in razstruplja (On Hold Botanicals). Je zelo koristen, hkrati pa vzdržuje tudi ustrezno presnavljanje maščob in prečiščevanje telesa.
  5. Tudi kurkuma je zelo blagodejna, saj prepreči, da bi se v jetrih nabirale maščobe oz. omogoča, da se odvečna maščoba hitreje odstrani iz njih (On Hold Botanicals).
  6. Artičoka ima izjemno lastnost, da telo razstruplja (On Hold Botanicals), omogoča kroženje prebavnih sokov in skrbi, da nimamo prebavnih težav (On Hold Botanicals).
  7. Tudi regrat je izjemen, saj vsebuje veliko vitamina A, odpravlja vodo iz telesa, razstruplja (On Hold Botanicals). 

O jetrih

Jetra so filter našega telesa in zagotavljajo čiščenje našega telesa ter izločanje strupenih snovi iz telesa.

Pri njihovem razstrupljanju gre za dve fazi. Jetra so danes izpostavljena številnim škodljivim dejavnikom, kot so npr. stres, alkohol, kajenje, mastna hrana... Če ste izpostavljeni tem škodljivim dejavnikom, se zaradi prizadetih jeter slabo počutite, nimate energije, ste ves čas utrujeni.

Dolgoročno pa razstrupljena jetra pomenijo tudi garancijo za prijetnejše življenje

Tabela sestavin prehranskega dodatka

Sestavina prehranskega dopolnila vsebnost na 2 tableti % PDV
Riboflamin(Vitamin B2) 3.2 mg 229
Vitamin B6 4mg 286
Vitamin B12 2 µg 80
L- Cysteine 200 mg *
L – Metionin 200mg *
Inositol 200mg *
Artičoka v prahu 100mg *
Tiamin (Vitamin B1) 2.8 mg 255
Niacin (Vitamin B3) 36 mg 225
Folna kislina 400 µg 200
Pantothenic acid (Vitamin B5) 12 mg 200
L- Glutamine 200 mg *
Holin 200mg *
Korenina navadnega regrata v prahu (Taraxacum officinale) 200mg *
Kurkuma v prahu 50mg *
Seme pegastega badlja v prahu (Silybum marianum)** (**standardised to min 80% silybins) 80 mg *

*PDV: priporočen dnevni vnos

Sestavine prehranskega dodatka

Seme pegastega badlja v prahu (Silybum marianum), sredstvi za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza in di-kalcijev fosfat), korenina navadnega regrata v prahu (Taraxacum officinale), korenina navadnega češmina v prahu (Berberis vulgaris), kurkuma v prahu (Curcuma longa), artičoka v prahu (Cynara scolymus), holin citrat, inozitol, tavrin, L-metionin, sredstvo za sprijemanje (akacijeva guma), sredstvo za glaziranje (polivinilpirolidon (PVP)), sredstvi proti sprijemanju (stearinska kislina rastlinskega izvora in magnezijev stearat rastlinskega izvora).

Brez dodanega sladkorja ali soli, ne vsebuje kvasa, glutena, pšenice, soje, škroba, mleka in mlečnih izdelkov. Ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov in aromatskih snovi. Primerno za vegetarijance

Navodila za uporabo HealthAid Livercare 

Odrasli in starejši od 16 let, 2 tableti na dan.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Hranite na suhem in hladnem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja