Hepafar Forte Sensilab, 30 kapsul

<p>Hepafar Forte Sensilab kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebujejo patentirano obliko pegastega badlja ter optimiziran izvleček le-tega z imenom silibin.</p>

Hepafar Forte Sensilab kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebujejo patentirano obliko pegastega badlja ter optimiziran izvleček le-tega z imenom silibin.

901407 3969

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

JETRA

Hepafar Forte Sensilab kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebujejo patentirano obliko pegastega badlja ter optimiziran izvleček le-tega z imenom silibin.

Sestavine Hepafar Forte Sensilab kapsul

Pegasti badelj - razstrupljaja človeška jetra (On hold botanicals)

Fosfolipidi - ekstrakt pegastega badlja je obdan z fosfolipidno ovojnico, za boljšo absorbcijo in biološko delovanje

artičoka - poskrbi za močan efekt delovanja prehranskega dopolnila

črni poper - izboljša sinergijo rastlinskih učinkovin

vitamin E - dober lipofilni antioksidant

Uporaba prehranskega dopolnila Hepafar Forte Sensilab kapsule

Odmerite po 1 kapsulo zjutraj in nadalje po 1 kapsulo v večernih urah. Zaužijte jo s kozarcem vode z namenom, da kapsula bolje deluje.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehlad

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravljenje z zdravili se v primeru prehlada osredini le na posamezne simptome, ne pa na povzročitelje bolezni. Z zdravnikom se je treba pogovoriti, ali so za zdravljenje res potrebna zdravila.

Če bolnik občuti kašelj kot mučen in boleč ali če dlje časa moti pri spanju, lahko odrasli vzamejo kodeinske prepa rate. Za otroke, mlajše od dvanajst mescev, in otroke z astmo ti preparati niso primerni.

Pri dolgotrajnem kašlju lahko stanje zračnih poti preverijo s pregledom funkcij pljuč (spirometrija).

Pri zelo hudem kašlju, torej pri večkratnem izkašljevanju brez vdiha zraka, ki lahko povzroči tudi bruhanje, gre lahko tudi za oslovski kašelj. Pojasnilo lahko ponudi preiskava krvi.

Pri navadnem nahodu je nesmiselno jemati antibiotike, ker bolezen skoraj vedno povzročijo virusi. Ta zdravila naj bi jemali le pri kompleksnih bakterijskih infektih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov