Hepatiale Forte Liquid - jetrna obolenja, 250 mL

Hepatiale Forte Liquid je dodatek prehrani psom in mačkam z visokimi vsebnostmi pegastega badlja in silimarina. Hepatiale Forte Liquid je dodatek prehrani psom in mačkam z visokimi vsebnostmi pegastega badlja in silimarina.
422843 18099

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Hepatiale Forte Liquid je dodatek prehrani psom in mačkam z visokimi vsebnostmi pegastega badlja in silimarina.

Izdelek je piriko uporaben predvsem v veterinarske namene in je primeren predvsem kot podpora mačkom in psom pri vseh vrstah jetrnih problemov. 

Zdravilne sestavine Hepatiale Forte Liquid 

Pegasti badelj 

Učinkovita sestavina pegastega badlja je predvsem silimarin, sestavina, ki je v največji meri zastopana v samem tekočem dodatku. 

Silimarin ima številne pozitivne učinke na organizem psa ali mačka, predvsem pa zelo pozitivno učinkuje na jetra in jetrne celice. Jetrne celice ali z drugimi besedami hepatociti so prav na račun prisotnosti učinkovin pegastega badlja izrazito zaščitene, saj nekatere učinkovine pegastega badlja delujejo predvsem antioksidativno. 

Silimarin pripomore k terminaciji številnih neželenih procesov, ki smo jim lahko priča tudi pri človeku. 

Dolgotrajnejše dajanje tega dodatka deluje predvsem protektivno na samo tkivo jeter. 

Artičoka 

Glavne učinkovine artičoke so predvsem ftalati, flavoni, fenolne kisline, kumarini; sestavin je še veliko, le-te pa so najpomembnejše. 

Artičoka ima vpliv na izločanje žolča, produkcijo žolčnih kislin ipd. 

Odmerjanje in sestava dodatka Hepatiale 

Izdelek je primeren tako za mačke kot tudi za pse. 

Odmerite po 5 mL tekočine na 10 kilogramov telesne teže. Izdelek pred uporabo dodobra pretresite. 

Sestavine na 1 L tekočine

artičoka 10.000 mg, pegasti badelj 40.000 mg, L-karnitin 3.500 mg, betain 2.500 mg, holin klorid 3.000 mg, vitamin C 10.000 mg, vitamin E 10.000 mg, vitamin B2 1.000 mg, vitamin B6 750 mg.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ IŠČEMO?

S samopreglcdoranjem iščemo kakršnokoli zatrdlino, oteklino ali neobičajno občutljivo področje oziroma kakršnokoli drugo spremembo v modih. Rak na modih se večinoma pojavlja enostransko.

KAJ LAHKO ODKRIJEMO?

Marsikatera zatrdlina je povsem nenevarna, Mednje sodijo hidrokela, cista obmodka, spermatokela ali varikokela.

• Hidrokela, vodena kila,je mehka, neboleča elastična oteklina, ki nastane zaradi nakopičene tekočine med ovojnicama moda. Lahko je prirojena, ker se modo pri plodu spusti iz trebušne votline v mošnjo, ob tem pa se skupaj zmodom spuščata tudi ovojnici, ki sta del potrebušnice. Če se ovojnici med seboj ne zrasteta, povezava med trebušno votlino in modom ostane, zato v ta predel lahko priteka tekočina.

Hidrokela se lahko pojavi tudi pri starejših moških, vendar v teh primerih vzrok ni znan. Nastane lahko tudi nenadoma kot posledica poškodbe, redko pa zaradi tumorja. Tekočina se v takšnem primeru nabira med listoma ovojnic.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetPlanet VetPlanet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov