Herbamare Original zeliščna sol, 250 g

Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo. Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo.
282626 6655

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
IRENA **** 3. 08. 2020 09:48
Odličen izdelek!! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo

Zeliščna sol Herbamare je eden bolj popularnih produktov Alfreda Vogla.
Se sprašujete zakaj? Intenziven in svež okus je pridobljen po posebnem postopku izdelave – maceraciji. Soli so v postopku takoj na začetku dodana zelišča in zelenjava. Ta so še sveža in ne posušena.  Zorenje poteka  v posebnih sodih od 4 do 12 mesecev.

Soli je dodana tudi morska alga Kelp (ni biološke pridelave), ki je naravni vir joda. Vsa zelišča in zelenjava, ki jih zeliščna sol vsebuje, pa so biološko pridelana. Sol je mešanica posameznih posebej posušenih soli, ki se jih zmeša na koncu. Tako dobimo edinstveno kombinacijo, mešanico vseh 12 soli – A.Vogel Herbamare.

Sestavine

Zeliščna sol Herbamare Original ima v svoji sestavi 94 % morske soli in 6 % zelišč in zelenjave (zelena, por, kreša, česen, čebula, drobnjak, peteršilj, luštrek, bazilika, majaron, rožmarin, timijan ter morska alga Kelp).

Vsebnost

100 g zeliščne soli vsebuje:

Energijska vrednost: 90 kJ (22 kcal)

Beljakovine: 0,5 g
Ogljikovi hidrati: 4,5 g
Maščobe: manj kot 0,5 g

Uporaba

Jedi so še posebej okusne, če namesto soli uporabimo Herbamare Original. Tako obogatimo solatne prelive, zelenjavne, žitne in krompirjeve jedi pa tudi juhe, jajca in razne namaze.

Zeliščna sol Herbamare Original ni primerna za ljudi, ki ne smejo uživati natrija. V tem primeru je primernejša uporaba soli Herbamare Diet.

Herbamare Original je pakirana v embalaži po 125 g in 250 g.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Poškodba hrbtenjače

Odločitve s pomočjo zdravnika
Prva pomoč. Pri prečni paraplegiji, katere vzrok je bila nesreča, so odločilne prve ure. Na prvem mestu je zdravljenje spinalnega šoka, pri katerem za nekaj časa izpadejo vsi refleksi hrbtenjače pod mestom poškodbe (delovanje mehurja in črevesja, gibanje). Prizadeti v tem času sprejema hrano prek sonde. Važna je ustalitev dihanja in krvnega obtoka. Če je prizadeti v nezavesti, mu je treba nuditi umetno dihanje, vse življenjsko potrebne organe (srce, ledvice, jetra, črevo) pa oskrbeti z zdravili, da se prepreči odpoved več organov hkrati. Pri omejenem dihanju se naredi drenaža in se tako odstrani sluz iz pljuč. Z dihaino terapijo je treba začeti čim prej, saj postane dihanje s tem spet globoko. Za aktiviranje krvnega obtoka se bolnika v postelji zravna ali pa se za stabiliziranje hrbtenjače priveže na stoječo desko.

Če je hrbtenjača v napačni legi, se v najhitrejšem mogočem času korigira z operacijo. Ko mine faza šoka, se pri vsakem posamezniku poišče način za izpraznitev mehurja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja