Hladilno mazilo, 130 g

<strong>Hladilno mazilo je kvaliteten kozmetičen izdelek za nego kože vašega otroka iz obalnih lekarn. </strong> Hladilno mazilo je kvaliteten kozmetičen izdelek za nego kože vašega otroka iz obalnih lekarn.
532819 14091

Ocene in mnenja

Opis

Hladilno mazilo je kvaliteten kozmetičen izdelek za nego kože vašega otroka iz obalnih lekarn.

Izdelek je namenjen vsakodnevni negi oktroške kože, uporabljate ga lahko na predelih pleničnega področja ob vsakodnevni menjavi plenic. Mazilo nanesite tudi na kateri koli drug predel kože pri dojenčkih, otrocih, uporabljajo pa ga lahko tudi odrasli.

Mazilo preprečuje ter blaži draženje kože in rdečico. Na koži daje prijeten hladen občutek, kožo neguje in jo v primeru uporabe pod plenicami varuje pred škodljivimi vplivi izločkov in vlage.

Navodila za uporabo hladilnega mazila

Mazilo po potrebi nanesite na očiščen predel kože, nanesite ga v izredno tankem sloju. Mazilo lahko nanesete večkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Toda še bolj kot ostrina vida nas zanimajo izraznost, barvitost in sporočilnost notranjih slik, ki so osnova večine miselnih procesov. Pri tem je pomembno že v otroštvu razviti dvoje: sposobnost natančnega opazovanja in sposobnost oblikovanja vidnih predstav (vizualizacije).
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Obalne lekarne Obalne lekarne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja