Holle 3 Bio nadaljevalno mleko, 600 g

Nadaljevalno mleko Holle 3 Bio je primerno za dojenčke po dopolnjenem 10. mesecu. Nadaljevalno mleko Holle 3 Bio je primerno za dojenčke po dopolnjenem 10. mesecu.
449679 18354

Ocene in mnenja

Opis

Holle Bio nadaljevalno mleko za dojenčke 3 (Folgemilch 3), je uporabno od 10. meseca in primerno za nadaljevanje po kateremkoli drugem nadaljevalnem mleku (Folgemilch).

Sestavine:

Posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu* delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmino olje*, repično olje*, sončnično olje*),  posneto mleko v prahu**, škrob*,  maltodextrin*,  vitamin C,  kalcijev fosfat, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D- pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, vitamin B2,  kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D./ *iz biološke pridelave / ** iz biološko-dinamične pridelave

Pomembno:

Hrano zmeraj pripravite svežo. Ostanka ne uporabljajte ponovno.

Ne segrevajte v mikrovalovni pečici (nevarnost pregretja).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JE ASTMA?

Pri otrocih se običajno pojavi alergična astma. Astma prizadene dihalne poti (sapnice - bronhije), ki postanejo preobčutljive za različne sprožilce.

Ko pride do alergične reakcije, se zaradi krčenja mišic v steni sapnic zožijo dihalne poti, hkrati pa se začne kopičiti tudi sluz. Oboje skupaj povzroča oteženo dihanje, in sicer je otežen predvsem izdih.

Astmatičnega napada se otrok lahko zelo ustraši. Občutek dušenja lahko sproži napad panike, ki še dodatno poslabša že tako oteženo dihanje.

Začetni vzrok za alergično reakcijo, alergen, se običajno širi po zraku. Takšna alergena sta na primer pelod ali hišni prah. Pri že razvitem astmatičnem obolenju pa lahko čustveni stres ali blaga okužba, kot je prehlad, prav tako sproži ta napad.

Astma se običajno ne razvije pred drugim letom starosti. Bolezen se lahko pogosteje pojavlja znotraj družin. Poleg tegajo lahko spremljajo še druga alergična obolenja, kot so ekcem, seneni nahod in preobčutljivost za penicilin.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Holle Holle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja