Homeopatsko zdravilo Apis Mellifica kroglice

Homeopatsko zdravilo z nasvetom lekarne Žužemberk
29151 29151

Ocene in mnenja

Opis

>> Pravilna uporaba homeopatskih zdravil

 

V kolikor želite nasvet (le-ta je seveda plačljiv) lahko to storite po telefonu (07 3888 000) ali osebno v lekarni Žužemberk.

Nasvet Vam nudi mag. Maja Lukanc - sledi povezavi >>

Homeopatsko zdravilo se uporablja pri:

-    Dermatološke težave (herpes simplex, konjiktivitis, piki insektov, opekline, alergije)
-    Revmatična bolečina

Opozorilo

Navedene informacije so zelo splošne, zato pred nakupom svetujemo posvet s farmacevtom!

Sledi povezavi homeopatsko svetovanje >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Homeopatija in seneni nahod

V HOMEOPATIJI SE LOTIMO OBRAVNAVE SENENEGA NAHODA IN DRUGIH ALERGIJSKIH REAKCIJ TAKO, DA STIMULIRAMO IMUNSKI SISTEM V SMISLU PRIMERNEGA ODGOVORA, KO PRIDE V STIK Z ALERGENI IZ OKOLJA. LAHKO UPORABIMO TUDI...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pravo vrednost izkustvene delavnice pridobijo šele z nenehnim urjenjem ustvarjalnega sporazumevanja, ki mu Gestalt posveča posebno pozornost in ga na kratko opredeli v desetih pravilih, ki bi jih - podobno kot spisek čustev - veljalo izpisati na plakat in obesiti na zid v prostoru, kjer potekajo delavnice. Tretji plakat naj bi predstavljal Perlsovo pravilo o postavljanju meje Uaz sem jaz in ti si ti ... ). Sporazumevanje si namreč predstavljam kot dejavno dogajanje, kjer je pogled usmerjen k sporočevalcu (lahko tudi predavatelju); zato se izogibam projiciranju slik ali napisov na platno v zatemnjenem prostoru. Obešeni plakati pa ne motijo pogovora in si jih sodelujoči ogledujejo občasno, ko so nanje opozorjeni. Tudi ko gre za predavanje, naj predavatelj poslušalce spodbuja k dejavnemu sodelovanju, jim zastavlja vprašanja in jih prosi za njihova povratna sporočila v skladu z načeli aktivnega poslušanja. V ustvarjalnem sporazumevanju (lahko tudi predavanju) pač ni mogoče ostati pasiven opazovalec, ki ni pripravljen sodelovati v razpravi. Predavatelj naj še posebej vabi k sodelovanju tiste, ki so med predavanjem pozorni le na sestavljanje beležk, pregledovanje ali branje strokovne literature oz. se vpletajo v pogovor s sosedom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Remedia Homeopathy Remedia Homeopathy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede