Horse Power Wound sprej za rane, 100 mL

<strong>Horse Power Wound sprej za rane je učinkovito pršilo za rane. </strong> Horse Power Wound sprej za rane je učinkovito pršilo za rane.
931853 3780

Ocene in mnenja

Opis

Horse Power Wound sprej za rane je učinkovito pršilo za rane.

Razkuži manjše rane na koži. Vsebuje alantoin ki blaži in neguje kožo. Priporočljiv tudi za pomoč po pikih insektov. Izogibaibajte se stiku z očmi.

Proizvajalec: Fysioline Pharma, Finska. Shranjujte izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ruvanje in ravsanje 
Sistem za igro imamo zakoreninjen globoko v sesalskem delu možganov, in kot bomo videli, je to zares sijajen sistem! Ima izjemno moč in je odločilen za socialno in čustveno inteligenco otroka ter za njegovo splošno mentalno zdravje. Aktivira ga nežno ali grobo ruvanje in ravsanje. 
POGLED V MOŽGANE 
Telesna interaktivna igra povečuje aktiviranje zelo pomembnega 'pospeševalca' v zgornjih možganih (čelnih režnjih), imenovanega BDNF (brain derived neurorophic factor), ali 'v možganih nastajajoči nevrotrofni faktor'. Pomaga programirati območja v čelnih režnjih, ki vplivajo na čustveno vedenje. Raziskave kažejo, da se po igranju poveča dejavnost tega faktorja.

Če se z otrokom igrate veliko telesnih iger, spodbujate razvoj njegovih zgornjih, človeških možganov z vsemi njihovimi osupljivimi funkcijami, med drugim tudi z boljšim obvladovanjem čustev in stresa. 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fysioline Fysioline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede