Hyalubrix raztopina za injiciranje, 60 ali 30 mg

Hyalubrix raztopina za injiciranje je hialuronska kislina z visoko molekulsko maso.
4873 4873
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hyalubrix raztopina za injiciranje je hialuronska kislina z visoko molekulsko maso.

Injekcijska brizga je primerna za enkratno uporabo/aplikacijo. Aplicira se s strani in pod pod nadzorom usposobljenega osebja.

Osteoartritis je bolezen, ki je v preteklosti veljala za težavo, ki je ni mogoče pozdraviti. Bolezensko obolenje sklepov tako velja še vedno za degenerativno bolezen, ki pa jo lahko deloma omilimo s preparati kot je Hyalubrix raztopina za injiciranje.

Osteoartritis prizadane predvsem sklepe ljudi v starejših življenskih obdobjih, na razvoj pa poglavitno vplivajo sledeči dejavniki: teža, obremenitev sklepov, način življenja v splošnem, genetska predispozicija. Omenjeno bolezensko stanje zagotovo povzroči poslabšano kakovost življenja in življenskega standarda posameznika.

Hyalubrix raztopina za injiciranje je medicinski pripomoček, ki je primeren zkot začasna zamenjava sinovialne tekočine v sklepu. Hyalubrix raztopina je obogatena s hialuronsko kislino, ki deluje kot intenzivno sredstvo za mazanje ter lubrifikacijo sklepov.

Za koga je Hyalubrix raztopina primerna?

Za vse s težavami z osteoartritisom, težavami počasnega obnavljanja sklepnega hrustanca, zmanjšane splošne regeneracije sklepov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Izcedek iz dojke

Izcedek iz dojk večinoma ni posledica rakavih sprememb. Belkast izcedek iz obeh dojk je navadno posledica hormonskega neravnovesja. Krvavkast izcedekje praviloma posledica drobnih, večinoma benignih izrastkov, imenovanih papilomi, ki zrastejo v žleznih izvodilih. Izcedek ob sočasnem ekcemu kože bradavice pa je lahko tudi prvi znak raka dojke. Ob vsakem izcedku je potreben posvet z zdravnikom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidia farmaceutici Fidia farmaceutici
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja