Lonček z ustnikom Iris

Pripomore k samostojnosti in boljšemu počutju nege potrebnega in olajša delo negovalcu. Pripomore k samostojnosti in boljšemu počutju nege potrebnega in olajša delo negovalcu.
890489 1157

Ocene in mnenja

Opis

Kako neudobno je piti in jesti v leže vemo vsi. Čim hujša je bolezen ali prizadetost nege potrebnega, toliko bolj je prizadeta njegova samostojnost. Uporaba odgovarjajočih pomagal lahko v mnogočem pripomore k samostojnosti in boljšemu počutju nege potrebnega in olajša delo negovalcu.

Zato smo za vas izdelali 250 ml ergonomično oblikovan lonček za pitje, z različnimi ustniki. Izdelan je iz kvalitetne plastike in je enostaven za čiščenje (do 75°C).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Napotki za svojce
Ko je bolnik v bolnišnici, ga z vključevanjem v sprejemanje odločitev, ki stojijo pred vrati, vključite v življenje zunaj bolnišnice in doma. Večkrat je težava v tem, da ima bolnik en dan preveč obiskov, drugi dan pa ga nihče ne obišče. Eden izmed svojcev lahko v tem primeru, po predhodnem posvetovanju z bolnikom, porazdeli obiske po dnevih. Preden bolnika zasujete z darilci, se pozanimajte, kaj si želi.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Iris Iris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja