Hydroclean Cavity sterilna obloga z ringer raztopino, 10 oblog

Hydroclean Cavity sterilna obloga je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran, vsaka obloga je posamično pakirana ter je primerna za luknjičast tip globlje rane.
2155 2155

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hydroclean Cavity sterilna obloga je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran, vsaka obloga je posamično pakirana ter je primerna za luknjičast tip globlje rane.

Obloga je namenjena absorbiranju izločka iz lukničaste rane ter interaktivnemu vlaženju ter hitrejšemu zdravljenju rane. Sterilna obloga vsebuje jedro, ki deluje v kombinaciji z ringerjevo razopino, pripomore k normalizaciji rane ter do 24 ur dnevno omogoča vlaženje rane ter posledično hitrejše celjenje le-te.

Izdelek pripomore k odstranjevanju najrazličnejših nekroz v globini same rane, rano temeljito čisti ter absorbira izloček iz rane, da se ta hitreje zaceli.

Hidrofobna podlaga same obloge preprečuje, da bi se obloga oprijela rane, zato je njeno odstranjevanje enostavno ter predvsem neboleče.

Uporaba Hydroclean Cavity sterilne obloge

Izdelek je namenjen mokremu tretmaju problematične rane. Izdelek je še posebej primeren za negovanje in čiščenje rane, ki je umazana, se ne celi hitro, je manifestirana z bakterijami ter virusi in podobno.

Oblike Hydroclean Cavity sterilne obloge

Okrogla (5,5 cm ali 4 cm)
Ovalna (4x7 cm)
Kvadratna (10x10 cm ali 7.5x7.5 cm)

Priloge

Sestavine

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Dimethicone, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate Citrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Saccharide Isomerate, Methylparaben, Propylparaben, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Anevrizma aorte

Kako se anevrizma aorte kaže?

Aortne anevrizme ponavadi rastejo počasi in med tem ne povzročajo nobenih težav. Mnogo jih sploh ne doseže stopnje raztrganja in ostanejo povsem neopažene. Vendar nekatere anevrizme rastejo hitreje in začnejo, ko so dovolj velike, pritiskati na strukture v trebuhu ali prsnem košu. To bolnik občuti kot utripajočo maso v okolici popka, blago bolečino v trebuhu ali prsnem košu, lahko pa tudi kot bolečino v hrbtu, prebavne motnje in mravljince v spodnjih udih. V takih primerih je prav obiskati zdravnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja