Hydroclean Plus sterilna obloga z ringer raztopino (kvadratna obloga) 7.5x7.5 cm, 10 oblog

<strong>Hydroclean Plus sterilna obloga je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih akutnih ter tudi kroničnih ran, vsaka obloga je posamično pakirana ter je primerna za luknjičast tip globlje rane. </strong> Hydroclean Plus sterilna obloga je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih akutnih ter tudi kroničnih ran, vsaka obloga je posamično pakirana ter je primerna za luknjičast tip globlje rane.

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hydroclean Plus sterilna obloga je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih akutnih ter tudi kroničnih ran, vsaka obloga je posamično pakirana ter je primerna za luknjičast tip globlje rane.

Obloga je namenjena absorbiranju izločka iz rane ter interaktivnemu vlaženju ter še hitrejšemu zdravljenju rane. Sterilna obloga vsebuje jedro, ki deluje v kombinaciji z ringerjevo raztopino, pripomore k normalizaciji rane ter več dni omogoča vlaženje rane ter posledično hitrejše celjenje le-te. Hydroclean Plus sterilna obloga neguje rano, jo intenzivno čisti ter pospešuje epitelizacijo rane.

Izdelek pripomore k odstranjevanju najrazličnejših nekroz v globini same rane, rano temeljito čisti ter absorbira izloček iz rane, da se ta hitreje zaceli.

Prednosti Hydroclean Plus obloge

- odstrani vse faktorje, ki preprečujejo hitro epitelizacijo
- efektivno do 3 dni, za izboljšano udobje pri celjenju rane
- ni poznanih kontraindikacij
- zmanjša morebitno bolečino pri menjavi oblog, se ne oprijema ran

Uporaba Hydroclean Plus sterilne obloge

Izdelek je namenjen mokremu tretmaju problematične rane. Hydroclean Plus je še posebej primeren za negovanje in čiščenje rane, ki je umazana, se ne celi hitro, je manifestirana z bakterijami ter virusi in podobno.

Da bi se rana normalno zacelila je potrebno odstraniti vse nečistoče, bakterije in viruse na površini rane. Hydroclean Plus deluje do dva krat hitreje kot podobni amorfni hidrogeli.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja