Igazym pastile za grlo s kolostrumom, 20 pastil

Pastile IGAZYM so unikatni, naravni proizvod s hitrim učinkom, ki združuje skandinavsko tradicijo v povezavi z dognanji moderne znanosti.

10078 10078

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Igazym pastile za grlo s kolostrumom so inovativne pastile, ki se tržijo v številnih EU državah. Izvor pastil so skandinavske države, kjer številne generacije uporabnikov preizkušajo izdelek in stavijo predvsem na njegovo učinkovitostin delovanje.

Pastile IGAZYM so unikatni, naravni proizvod s hitrim učinkom, ki združuje skandinavsko tradicijo v povezavi z dognanji moderne znanosti.

Kaj vsebujejo pastile IGAZYM?

Pastile IGAZYM vsebujejo kravji kolostrum in jajčni beljak, Kolostrum vsebuje aktivne imunoglobuline (protitelesa), jajčni beljak pa vsebuje encim lizocim.

Doziranje in uporaba pastil

Pastile se lahko uživa precej pogosto. Tako zaužijte po 1 do 2 pastili vsako uro. Največji smiselen odmerek pastil je 20 pastil na dan.

Priporoča se zaužijte 1-2 pastili IGAZYM vsako uro. Največji priporočljivi dnevni odmerek je 20 pastil.

Izdelek ne vsebuje umetnih sladil, je naraven in hitro učinkuje.

20 pastil vsebuje

  • Kolostrum 361 mg – od tega protitelesa (imunoglobulini) 101 mg,
  • Jajčni beljak 536 mg – od tega encim lizocim 29 mg.

Na voljo sta dva okusa:

  • IGAZYM Limona, s svežino limone, idealen za otroke
  • IGAZYM Pepermint, močnejši okus japonske mete

Priloge

Sestavine

Glukoza, jajčni beljak v prahu, kolostrum v prahu, naravna aroma limone, magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju). 

Alergeni: mleko, jajca.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za vneto grlo!

Ljudje pogoltnemo slino v povprečju petkrat na minuto, zato se lahko dokaj hitro zavemo bolečine v predelu grla. Ta je lahko kratkotrajna in traja le nekaj dni ali pa vztraja tudi več tednov oz. mesecev....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Koža

Namen krem je, da podpirajo zaščitno funkcijo kože. Posebej pomembne so vlažilne snovi, ki se v strokovnem žargonu imenujejo »Moisturizer«. Te snovi posnemajo učinke koži lastnih snovi: vežejo vodo. Sicer je to naloga sečnine, ki se nahaja v koži. Posledica je bolj napeta koža.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura medica Natura medica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov