Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt, 50 mL

<p>Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt je povsem naravno pridobljen ekstrakt divjega kostanja - predvsem iz njegovih plodov. Ekstrakt se v prehranskem dopolnilu nahaja pome&scaron;an z rastlinskim glicerinom, ki je povsem naravnega izvora.</p>

Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt je povsem naravno pridobljen ekstrakt divjega kostanja - predvsem iz njegovih plodov. Ekstrakt se v prehranskem dopolnilu nahaja pomešan z rastlinskim glicerinom, ki je povsem naravnega izvora.

519618 1908

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 21. 10. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aesculus hippocastanum L.

Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt je povsem naravno pridobljen ekstrakt divjega kostanja - predvsem iz njegovih plodov. Ekstrakt se v prehranskem dopolnilu nahaja pomešan z rastlinskim glicerinom, ki je povsem naravnega izvora.

Kapljice so dostopne v obliki stekleničke s kapalko, da je odmerjenje enosavno ter priročno.
Rastlina je iz ekološke pridelave pri kateri nismo uporabili anorganskih gnojil, herbicidov ali pesticidov. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervan- sov in nobenih dodatkov.

Ekstrakt ostanja proizvedejo iz lastnih plodov kostanja v Španiji, pri čemer je velik poudarek apredvsem na kvaliteti teručinkovitosti ekstrakta. Proizvajalci prehraskega dopolnila Soria Natural sledijo vsem GMP ter ISO standardom.

Uporaba kapljic Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt

Odmerite 25 kapljic prehranskega dopolnila in sicer tako količino si pripravite do 3x na dan, dodajte malo vode in spijte.

V enem odmerku, ki ustreza 3 mililitrom prehranskega dopolnila se nahaja 15 mg aktivne učinkovine pod imenom escin.

Opozorila pri uporabi prehranskega dopolnila

Soria Natural XXI divji kostanj ekstrakt pred uporabo dobro pretresite, da se bodo sestavine temeljito premešale med sabo.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti do 25°C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja