Impromune okusna pasta, 30 mL
Impromune okusna pasta, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Impromune okusna pasta, 30 mL

Proizvajalec: Bioiberica Veterinaria
Impromune okusna pasta je namenjena psom in mačkam. To prehransko dopolnilo je primerno za živali z oslabljenim imunskim sistemom. Enostavno doziranje.
Cena: 22,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, pasta
Kdo uporablja?psi, mačke

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Impromune okusna pasta je namenjena psom in mačkam. To prehransko dopolnilo je primerno za živali z oslabljenim imunskim sistemom. Enostavno doziranje.

Prednosti paste

  • za mačke
  • za pse
  • dobrega okusa
  • ne povzroča neželenih učinkov

Delovanje Impromune okusne paste

Odlična izbira za vse pse in mačke, ki imajo oslabljen imunski sistem, je dodajanje prehranskega dopolnila. Pomembno je, da je le to izjemne kvalitete. Impromune okusna pasta je primerna tako za pse kot za mačke, če pride do virusnih obolenj pri mladiči. Odlična izbira je tudi za tiste živali, ki se zdravijo s kemoterapijo ali če želimo izboljšati odziv na cepivo. Impromune okusno pasto lahko uporabite tudi če je prizadeta črevesna ali dihalna sluznica ali če se vaša žival že dolgo zdravi z antibiotiki.

Ker ima Impromune pasta zares dober okus, je nad njo navdušenih mnogo psov in mačk ter zato ne pride do težav pri doziranju. Posebno vlogo pri učinkovanju te paste imajo skrbno izbrane sestavine. Prehransko dopolnilo v obliki paste je torej v prvi vrsti namenjeno izboljšanju imunskega odziva.

Pasta vsebuje nukleotidi. To so posebna imunomodulatorna hranila v kolostrumu. V materinem mleku imajo funkcijo, da zagotovijo ustrezen imunski odgovor v primerih fiziološkega in prebavnega stresa pri živali. Če so prosto prisotni ter v ravnovesju, omogočajo optimalen razvoj obrambnega in tudi prebavnega sistema. Impromune okusna pasta vsebuje tudi micelijski ekstrakt Lentinus edodes-a AHCC®-Vet. Ta je bogat z beta-glukani. Dodan je zaradi ugodnih učinkov na NK celice, T celice, citokine in ugoden učinek na imunski sistem v sinergijskem delovanjem z nukleotidi.

Doziranje paste

Teža živali: do 10 kg 2 ml; 10-25 kg 4 ml; > 26 kg 8 ml.

Pasto dozirajte peroralno enkrat na dan vsaj 30 dni. Čas uživanja se lahko podaljša skladno z navodili veterinarja.

Sestavine

Vsak ml okusne paste vsebuje: Ekstrakt S cerevisiae z nukleotidi (Nucleoforce®) 14,62%, Lentinus edodes gobe(AHCC®-Vet) 7,88% pektin 5%, aditivi -bentonit 110mg/ml

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, pasta
Kdo uporablja?psi, mačke

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.