ImunoBran (biobran) 250, 50 tablet

<p>Biobran 50 tablet s po 250 mg MGN-3 je inovativno prehransko dopolnilo, podobno delovanju Imunobran dietetičnega živila za posebne zdravstvene namene.</p>

Biobran 50 tablet s po 250 mg MGN-3 je inovativno prehransko dopolnilo, podobno delovanju Imunobran dietetičnega živila za posebne zdravstvene namene.

247782 2396

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biobran 50 tablet s po 250 mg MGN-3 je inovativno prehransko dopolnilo, podobno delovanju Imunobran dietetičnega živila za posebne zdravstvene namene.

Navodilo za uporabo za odrasle

jemljite 4 tablete, enkrat dnevno po obroku.

Za podporo klasični terapiji zdravljenja jemljite 3x dnevno 4 tablete BioBrana 250 po obrokih do 2 meseca, nato nadaljujte s 4 tabletami enkrat dnevno po obroku.

Za vzdrževanje optimalnega stanja v času gripe in prehladov zadostujeta 2 tableti BioBrana 250 dnevno (po obroku).

Pridobiva se iz riža bran in po patentiranem postopku obdela z encimi iz gob šitake. Je brez dodanih gensko spremenjenih organizmov, primeren tudi za vegetarijance.

Sestavine Biobran prehranskega dodatka vsebujejo naravne spojine arabinoksilana, ki spadajo med vodotopne dietetične vlaknine. To so vlaknine, ki se absorbirajo in delujejo predvsem v prebavnem traktu. Izdelek ne vsebuje genetsko spremenjenih organizmov in je primeren tudi za vegetariance.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dodatki za onkološke bolnike

Rak je bolezen, ki nastane kot posledica ireverzibilne spremembe v celičnem jedru ali spremembe/mutacije genov v katerikoli spolni ali telesni celici. Mutacije genov lahko podedujemo ali pa nastanejo...

Preberi več...

Komunikacija v družini obolelih!

Komunikacija v družini obolelih! Ali kaj morajo vedeti oboleli starši o sporočanju diagnoze raka svojim otrokom Način komuniciranja z otrokom o raku je odvisen od različnih dejavnikov: • od otrokove...

Preberi več...

Rak kot izziv!

Leta 2012 so v svetu odkrili raka pri več kot 14 mliijonih ljudeh; od tega jih je bilo več kot 160.000 starih manj kot 15 let. Na splošno se raka bojimo. Zdravljenje je agresivno in zahteva psihično...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Domača lekarna

Borovnica
Praktična zdravilna uporaba: Iz listov pripravljen čaj pospešuje izločanje urina in je zato primeren pri obolenju ledvicin mehurja in zato tudi pri protinu in revmatičnih obolenjih. Za čaj vzamemo jedilno žlico posušenih listov in skodelico vrele vode, ki jo prelijemo čez liste. Mirovati mora deset minut. Pomaga tudi pri vnet ju mehurja in močenju postelje, ki je posledica oslabitve mehurja v starosti.

Tudi iz posušenih plodov lahko pripravimo čaj, ki je eno izmed najboljših zdravil pri zdravljenju drisk. Posebej je primeren za otroke in občutljive osebe. Pripravimo ga tako, da dve žlici posušenih jagod prelijemo s skodelico vroče vode, nato pa zavretek kuhamo še 10 minut. Takšen čaj lahko uporabljamo za izpiranje ust pri raznih ekcemih, vnet jih, lišajih in slabo celečih se lišajev, ki nastanejo kot posledica sladkorne bolezni. Namesto vode lahko uporabimo vino, kjer dodatno delujejo še čreslovine vina. Kadar smo na poti in nimamo časa pripraviti čaja, preprosto zgrizemo lOsuhih jagod večkrat na dan.

Sveže borovnice pa so zaradi velike količine invertnega sladkorja, pektinov in vitaminov odlično sadje za otroke, bolnike in ostarele osebe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura medica Natura medica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja