Intersoft DK dezinfekcijsko in čistilno sredstvo, 1L

Intersoft DK dezinfekcijsko in čistilno sredstvo - neprijetno za bakterije, prijazno za roke. Nežno čiščenje zmanjšuje težave s kožo, ki je lahko nemara povezano celo z nekaterimi higienskimi izdelki za roke. Intersoft DK dezinfekcijsko in čistilno sredstvo - neprijetno za bakterije, prijazno za roke. Nežno čiščenje zmanjšuje težave s kožo, ki je lahko nemara povezano celo z nekaterimi higienskimi izdelki za roke.
17950 17950

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek je biocidni proizvod.

Varno uporabljajte biocide. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.

Intersoft DK dezinfekcijsko in čistilno sredstvo - neprijetno za bakterije, prijazno za roke. Nežno čiščenje zmanjšuje težave s kožo, ki je lahko nemara povezano celo z nekaterimi higienskimi izdelki za roke.

Intersoft DK je hitro delujoč in izjemno nežen sistem čiščenja rok z dokazano učinkovitostjo proti bakterijam in glivicam. Razkužilo in čistilo ob enem nima dolgotrajnega učinka ni, kar omogoča, da se flora kože ustrezno hitro obnovi.

Testi so dakazali, da že 3 mL odmerek Intersoft DK sredstva uniči 100 % bakterij in druge neprijetne mikroorganizme. 

Proizvajalci izdelka so primerjali razliko v učinkovitosti med Intersoft DK in tržno vodilnim antibakterijskim milom za roke (podatki vzeti s konkurentovega spletnega mesta) in testirali na Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeroginosa in Enterococcus hirae. Ti rezultati kažejo, da naj bi Intersoft DK po čiščenju rok pustil 1000-krat manj bakterij kot konkurenčni izdelek. 

POMEMBNO:

Uporaba izdelka se lahko spreminja od države do države, odvisno od lokalnih predpisov.

Biocidne proizvode uporalbjajte varno. Pred uporabo vedno preverite etiketo in informacije o izdelku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pri nosečnicah lahko razvoj arterijske hipertenzije vodi do življenjsko ogrožajočih kot sta preeklampsija in eklampsija. Po porodu krvni tlak običajno vrne na normalno vrednost.

KAJ LAHKO STORIMO?

• Za odkrivanje arterijske hipertenzl]e je pomembno rutinsko merjenje krvnega tlaka najmanj enkrat vsaki dve leti po 30. letu starosti.

• Če bo vaš krvni tlak višji kot 140/90 mm Hg, vas bo zdravnik na kontrolo naročil čez nekaj tednov.

• Diagnozo previsokega krvnega tlaka običajno postavimo šele, ko je vrednost krvnega tlaka previsoka ob treh pregledih z nekajtedenskim razmikom.

Nekateri bolniki potrebujejo dodatne preiskave:

• preiskave srca, vključno z elektrokardiografijo (EKG) ali ultrazvočnim pregledom srca,

• pregled oči za oceno prizadetosti žil,

• preiskave za odkrivanje vzrokov previsokega krvnega tlaka, kot so npr. laboratorijske preiskave krvi in urina ter ultrazvočni pregled sečil za odkrivanje bolezni ledvic ali hormonskega neravnovesja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Catalysis Catalysis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov