Isla ingver Ginger pastile, 30 ali 60 pastil

Sluzi islandskega lišaja kot balzam prekrijejo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem, suhim in onesnaženim zrakom.
15666 15666

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Medicinski pripomoček vsebuje kot vse Isle islandski lišaj, ob enem pa vsebujejo tudi prijetno žgečklivo aromo ingverja, ki prijetno regenerira ustno sluznico .

Sluzi islandskega lišaja kot balzam prekrijejo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem, suhim in onesnaženim zrakom.

V zraku, ki ga dihamo, je veliko mikroorganizmov, ki povzročajo bolezni in izzivajo obrambni sistem našega telesa.

Pastile se uporabljajo pri:
- preobremenitev glasilk (pri govornikih, učiteljih, pevcih in igralcih),
- pri stanjih, kot so draženje h kašlju in hripavosti,
- pri omejenem dihanju skozi nos (pri prehladih in športnih aktivnostih),
- pri dihanju suhega zraka (kadar je prostor ogrevan in klimatiziran).

Ena pastila vsebuje
- eterično olje ingverja in limonske trave ter med.
- vodni, gosti izvleček islandskega lišaja

Vsaka pastila vsebuje kar 80 mg ekstrakta islandskega lišaja, ki predstavlja glavno sestavino Isla ginger ingverjevih pastil.

Odmerjanje in način uporabe Isla ingver Ginger pastil

Večkrat na dan počasi raztopite v ustih 1 do 2 pastili. Takšno odmerjanje je primerno predvsem za odrasle in otroke nad 4 letom starosti.

Kadar pastilo liže otrok je potrebno vedno poskrbeti, da med lizanjem pastil miruje. Otrok naj bo pri lizanju pastil umirjen, da pastila zaradi nepremišljenih kretenj telesa ne zaide v sapnik, kar lahko povzroči dihalno stisko ipd. težave pri dihanju. V takem primeru nemudoma poiščite pomoč.

Čas uporabe Isla ginger pastil

Primerno za dolgotrajno uporabo.
Če se v sedmih dneh obolenje znatno ne izboljša, poiščite pomoč pri vašem zdravniku.
Pri pojavljanju krvavega izpljunka morate poiskati pomoč pri svojem zdravniku.

Morebitni neželjeni učinki

Neželjeni učinki so redki, težave se lahko pojavijo pri prekomernem zaužitju ali dolgotrajnem lizanju prehranskega dodatka, saj lahko ingver neprijetno razdraži sluznico grla in ust.

Od časa do časa se lahko pojavi preobčutljivostna reakcija na ingver.V tem primeru prenehajte z lizanjem pastil in po pomiritvi sluznice nadaljujte.

Opozorilo: izdelek uporabljajte v času prehradov, v kolikor izdelek uporalbja otrok pa naj bo uporaba nadzorovana s prisotnostjo staršev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Če šolar v letih osnovne šole še ni znal poiskati naravnih poti do učenja, ga ta naloga čaka na začetku srednje šole, saj si z neustreznim načinom učenja ne more pridobiti trdnega znanja. Ta delavnica je namenjena preverjanju njegovih učnih tehnik, saj postaja količina učne snovi v srednji šoli nevzdržno obširna in je brez ustreznega pristopa ne bo mogel obvladati. Široko razpredena učna snov v učbenikih je namenjena kvečjemu lažjim miselnim predstavam, ne pa dobesednemu obvladovanje vsega, o čemer piše avtor. Mladostnik naj bi znal iz povedanega ali napisanega izluščiti bistvo. Tu je še okoren in mu je razumevajoč učitelj v veliko pomoč. V razlagi naj mu predstavi ogrodje tistega, kar naj bi se naučil, in vprašanja, ki se nanašajo na predstavljeno učno snov. S tem mu pomaga iskati ustrezne povezave (asociacije) novega z že znanim, vtisnjenim v spomin, in oblikovati jasnejše miselne predstave o novem. Učitelj mu torej pomaga, da se nauči učiti, razmišljati s svojo glavo in postati samostojen.

Uči pa se vsak na svoj način in v skladu s svojimi osebnostni mi značilnostmi, saj ni genetsko določenih vzorcev. Vsak od nas si pač oblikuje lasten življenjski slog in prav v tem je čar človeške vrste, saj si niti dva človeka nista enaka, tudi če bi bila klonirana. Čar človeškega življenja pa je tudi v bivanju v socialni skupnosti in sprotnem usklajevanju lastnih potrebin hotenj s pravili, ki jih določa skupnost. Uspešno je torej učenje, ki hkrati upošteva osebnostne značilnosti posameznika in zahteve skupnosti. Te pogoje izpolnjuje izkustveno učenje, ker omogoča praktično preverjanje lastnih odločitev pri prevzemanju ali odklanjanju ponujenih vzorcev oz. pri oblikovanju svojih. Pri takem učenju šolar hkrati uporablja vse organe za stik, učno dogajanje doživlja kot celostno in nova znanja asimilira. Izkustveno učenje mu omogoča utrditi samostojnost pri delu in poveča odgovornost pri prevzemanju odločitev, saj ima pri tem prednost zavest o sebi (duhovnost), ne pa razum (duševnost). Če daje učitelj prednost znanju, skrbi za duševni del. Pomembno je, da šolar postane pameten, tj. izkušen, ne le, da veliko zna, saj je znanje dober tehnološki pripomoček le, če ga zna pametno uporabiti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Engelhard arzneimittel Engelhard arzneimittel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja