x
Vse kategorije
Isostar šumeče tablete z okusom pomaranče, 10 šumečih tablet
Isostar šumeče tablete z okusom pomaranče, 10 šumečih tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Isostar šumeče tablete z okusom pomaranče, 10 šumečih tablet

Proizvajalec: Isostar
Za vitalnost organizma in polnost energije.
Cena: 3,89 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, športni napitek, tablete

Ocene in mnenja

Opis

Način priprave

1 šumečo tableto (12g) raztopimo v 250 ml vode. Mešanje ali tresenje bidona pospeši raztapljanje.

Sestavine

grozdni sladkor, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), minerali (Na, K, Ca, Mg), naravna aroma, koruzni škrob, glukozni sirup, sladilo (aspartam), antioksidant (askorbinska kislina) in naravno barvilo (beta-karoten). Izdelek vsebuje fenilalanin.

Neto količina:

10 šumečih tablet po 12 g (za 2,5 litra napitka) = 120 g

Po odprtju hranite dozo tesno zaprto v suhem in hladnem prostoru ( pod 30°C)

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Ali ste vedeli

Gibala (lokomotorni aparat)

Mišice
Čeprav so gibi, ki jih opravljate, zelo raznoliki, pa delujejo po zelo preprostem načelu. Vsaka mišica se lahko skrči v določeni smeri in za vsako obstaja nasprotna mišica (antagonist). Kadar se ena mišica napne oziroma skrči, se njen antagonist sprosti, in nasprotno. Primer tega proti igralca sta biceps in tri ce ps, ki roko skrčita in iztegneta v komolcu. Kadar se biceps skrči, se triceps sprosti: roka se skrči. Kadar pa se triceps skrči, se biceps sprosti: roka se iztegne. Nekateri sklepi so obdani s skupinami igralcev protiigralcev, kar omogoča zapletenejše gibe.

Osnovno načelo torej pomeni, da je življenje proces stalnega krčenja in sproščanja mišic. Tudi kadar ste sproščeni oziroma ko mislite, da ne delate nič z mišicami, so te nenehno pod rahlo napetostjo; so na neki način stalno v gibanju. Kdor opravlja težka fizična dela, naj si med delom privošči počitek, kdor pa vsak dan preživi dlje časa v prisilnem sedenju, se bo najbolje sprostil z gibanjem.

Veliko funkcij, ki jih opravljajo organi, si je mogoče predstavljati le, če jih primerjate s stroji. Če si želite predstavljati funkcijsko sposobnost mišic, potem se morate otresti takšne predstave. Značilno za mišice je namreč to, da se zaradi uporabe ne iztrošijo. Nasprotno: uporaba jih naredi močnejše. Neuporabljene mišice pa postanejo ohlapne, hkrati pa se izgubi tudi velik del kostne mase - mišice so namreč pritrjene na kosti prek tetiv.

Ne morete pa vseh mišic razumsko upravljati, kakor vam godi - ne delujejo vse mišice pod vplivom volje. Tako imenovane gladke mišice v prebavilih ali mišičje drobovja usmerja živčni sistem oziroma hormone, ne da bi človek kakor koli vplival na to. Tako je nemogoče, bi srce nehalo biti ali bi želodec in črevo pozabila prebavljati. Gladke mišice delujejo počasneje kot ogrodne, vendar se zato tudi pozneje utrudijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, športni napitek, tablete

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.