Jamieson cink 10 mg, 100 tablet

<p>Cink pomaga ohranjati delovanje imunskega sistema.</p>

Cink pomaga ohranjati delovanje imunskega sistema.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
475645 22415

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lastnosti cinka:

• Pomaga pri oblikovanju vezivnega tkiva.
• Pomaga ohranjati zdravo kožo.
• Pomaga telesu, da prebavi ogljikove hidrate, maščobe in beljakovine.
• Pomaga ohranjati delovanje imunskega sistema.

Cink je pomemben mineral, katerega glavna biološka funkcija je njegova vloga kot kofaktor v metaloencimih, ki igrajo pomembno vlogo pri presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov, lipidov in nukleinskih kislin. Prav tako je pomemben za stabilizacijo membran in zagotavljanja trdnosti kosti. Cink najdemo v vseh človeških tkivih, z najvišjo koncentracijo v očeh in prostati. Cink je vključen v DNA, RNA in beljakovine in igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Poslabšan živčni, reproduktivni in imunski sistem še posebej vpliva na pomanjkanje cinka, kar je pogost pojav v nekaterih podskupinah, kot so vegetarijanci ali starejše osebe.
Cink spodbuja imunski sistem, saj ga krepi.

Cink lahko vpliva tudi na delovanje imunskega sistema. Raziskave kažejo, da cink pomaga pri simptomih prehlada in gripe. Cink je nujen dodatek za starejše osebe, nosečnice in doječe matere, ženske, ki jemljejo kontracepcijske tablete in kogarkoli s povečanimi prehranskimi zahtevami, kot so vegetarijanci.

Jamieson Cink je oblikovan iz naravnih virov in farmacevtsko preizkušen za zagotovitev popolne moči in je absolutno klinično čist. Kaj naredi Cink 10 mg Jamieson iz laboratorijev drugačnega .... in zakaj ta razlika pomeni konkurenčno prednost?

1) Vir cinka je organski glukonat, ki je eden izmed najboljših možnih absorpcijskih oblik.

2) Vsi minerali, ki jih zagotavlja Jamieson so brez toksičnih kovin.

3) Naši premium prehranski dodatki, so izdelani z uporabo 360° ČISTOST procesa - najmanj 360 testov kakovosti, ki zagotavljajo sledljivost in zanesljivost surovine, varnost izdelkov, polno moč in so absolutno klinično čisti. Kar pa nas naredi še posebej superiorne - vsaka serija je posebej testirana in v primeru nečistoč tudi zavržena, kar lahko dokazujemo tudi z analiznimi certifikati vsake serije proizvodnje!

SESTAVINE

Na voljo je 100 tablet.

Ena tableta vsebuje:

Elemental Cink ..... 10 mg - 100% priporočenega dnevnega odmereka (Od 78 mg cink glukonat)

POMOŽNE SNOVI

Celuloza, dikalcijev fosfat, modificirana celulozna guma, rastlinski magnezijev stearat.

SHRANJEVANJE

Med 15°C-25°C, stran od otrok.

HRANILNO IZČRPAVANJE

Cink lahko zmanjša učinkovitost naslednjih zdravil: zdravila proti malariji, fluorokinoloni. Vzemite cink vsaj 2 uri po jemanju antibiotikov. Presežek cinka lahko zavira absorpcijo bakra in železa. Alkohol zmanjšuje absorpcijo cinka in povečuje izgubo cinka v urinu. Tisti, ki so imeli operacijo na prebavilih ali imajo prebavne motnje, ki povzročajo malabsorpcije (zmanjšana absorbcija hranilnih snovi), kronična driska, Crohnova bolezen in kratko črevesje, ponavadi primanjkuje cinka.

OPOZORILA IN VARNOSTNI UKREPI

Cink lahko povzroči pomanjkanje bakra.

TOKSIKOLOŠKI UČINKI

Ne prekoračite priporočenega odmerka. Vnos cinka 150-450 mg na dan je bila povezana z nizkim statusom bakra (kar lahko privede do anemije), spremenjeno funkcijo železa, zmanjšano delovanje imunskega sistema in zmanjšanega obsega visoke gostote lipoproteinov (HDL), znan tudi kot "dober "holesterol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sestavine prehranskih dopolnil

Poiščite sestavino prehranskega dopolnila. Dokument se ne sklicuje na: pričevanja uporabnikov, na monografijo Odbora za zdravila rastlinskega izvora, monografije nemške komisije E, monografije...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov