Jamieson Multi for Kids, 60 bonbonov + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

<p><strong>Jamieson Multi for Kids bonbon je okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov za vsakega otroka. </strong></p>

Jamieson Multi for Kids bonbon je okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov za vsakega otroka.

526029 200

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 4
Ocena izdelka:
Klavdija **** 20. 04. 2020 10:00
NAd izdelkom smo zelo zadovoljni. Uporabljamo že tretje leto pri obeh hčerkah. Zadovoljni smo tudi z... Preberi več
Klavdija **** 8. 11. 2019 07:11
Te smo letos prvi vzeli, zaradi tega ker niso v obliki tablet ali praškov. Saj morata oba otroka zar... Preberi več
Nina **** 7. 12. 2017 13:52
Pri nas gredo od vseh multivitaminskih tablet najbolje "v promet" pri otrocih prav tile Jamieson Mul... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jamieson Multi for Kids bonbon je okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov za vsakega otroka.

Popolnoma nov, naraven in preizkušen izdelek, proizveden v laboratorijih Jamieson po rezultatih najnovejših raziskavah o prehranskih potrebah otrok in mladine. Multivitaminski in mineralni bomboni za otroke tako sedaj vsebujejo kar 17 hranil, ki so v pomoč za pravilen razvoj otroka. Zelo okusni bomboni v obliki priljubljenih živali (lev, slon, povodni konj in opica), v štirih različnih naravnih okusih (pomaranča, grozdje, maline in češnja).

Izdelani so popolnoma brez umetnih barvil, arom in aspartama ter pridobljeni iz naravne mešanice sadja in zelenjave. Železo je potrebno za kognitivni razvoj otrok. Vitamin A in D imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, dodana ekstra kalcij in vitamin D pa sta potrebna za zdravo rast in razvoj otrokovega telesa - razvoj kosti in zob.

Jamieson Multivitamin za otroke je okusni in oblikovani tako, da so vse potrebe po mineralih ter hranil zadovoljene. Prehransko dopolnilo Jamieson Multi for Kids bonbon vsebuje tudi železo, kar spodbuja zdravo rast in razvoj. Ta okusna s strani otrok odobren multivitaminska formula je narejena brez umetnih barvil in dodatnih ojačevalcev okusov.

Jamieson Multi for Kids bonboni so oblikovani v živali, da bi bilo zabavno za otroke ter da bi to bil njihov vsakdanji dodatek!

Navodila za uporabo Jamieson Multi for Kids

Otroci 3 do 13 let: prežvečiti 1 tableto dnevno z obrokom.
Mladostniki 14-18 let: prežvečiti 2 tableti dnevno z obrokom.
Vzemite nekaj ur pred ali po jemanju drugih zdravil. Shranite med 15 ° C in 25 ° C, zunaj dosega otrok.

Odmerjanje prehranskega dopolnila Jamieson Multi for Kids

1 tableta dnevno

količina
60 žvečljivih tablet

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Izcedek iz dojke

Dojki sta žlezi, ki med dojenjem izločata mleko. Med nosečnostjo in dojenjem je iztekanje mleka iz prsne bradavice normalen fiziološki pojav. Patološki pa je pojav mlečnega ali drugače obarvanega izcedka iz dojke, kadar ženska ne doji ali če izcedek nastane pri moškem. Gre za pogosto težavo, ki se pojavi pri približno eni četrtini žensk.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja