x
Vse kategorije
UrinoVet Cat, 45 kapsul
UrinoVet Cat, 45 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

UrinoVet Cat, 45 kapsul

Proizvajalec: VetPlanet
UrinoVet Cat je prehranski dodatek za mačke, ki imajo težave z urinskim traktom.
Cena: 14,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?mačke
Tip izdelkaVeterinarski izdelek
Težavaurinarna infekcija

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

UrinoVet Cat je prehranski dodatek za mačke, ki imajo težave z urinskim traktom.

Prednosti in lastnosti dopolnila

  • posebno za mačke
  • v obliki kapsul
  • z naravnimi izvlečki
  • dodan vitamin C

Učinkovanje UrinoVet Cat

Odličen prehranski dodatek, ki ga lahko ponudite svoji mački, če se ta sooča s struvitnimi kamni in ste odmerili spremenjen pH v urinu mačke. Struvitni kamni so zelo pogosta, celo najpogostejša vrsta kamnov pri mačkah. Kamen nastane iz struvitnih mineralov, ki so pogosto sestavni del uretralnih zamaškov pri mačkah, najdemo pa jih tudi pri idiopatskem cistitisu.

K izboljšanju stanja prispeva metionin, posebna aminokislina, ki lahko učinkovito zakisli urin. V tem kislem urinu se nato stuvitni kamni lahko kar stopijo. Posledično pa se zmanjša tudi možnost za njihov ponovni nastanek.

S pomočjo baldrijana se podpre vazodilatacijsko in sprostitveno delovanje na gladke mišice. Baldrijan naj bi imel tudi pomirjujoč učinek pri obolelih s FLUTD. Dodan peteršilj ugodno vpliva na delovanje ledvic in se že vrsto let svetuje kot rastlina, ki ugodno deluje ob vnetju sečil. Dodan je še izvleček koprive, ki ugodno vpliva na presnovo in hkrati prispeva tudi k izločanju škodljivih snovi iz organizma.

Posebno učinkovito delovanje pa prehranskemu dodatku daje vitamin C, ki je zelo pomemben vitamin za živali. Ta namreč sodeluje v različnih biokemičnih ter metabolnih procesih. Hkrati pa ima zelo pomembno antioksidativno vlogo in lahko prispeva k nevtralizaciji prostih radikalov.

Doziranje dopolnila za mačke

Predviden vnos je 1 kapsula na 12 ur.

Kapsulo odprite in vsebino kapsule pomešajte v hrano ali jo dajte neposredno v usta vaše živali. Po enem tednu dodajanja kapsul je potrebno v urinu izmeriti pH vrednost in nato odmerek prilagoditi.

Sestavine

DL- metionin 250,00 mg, ekstrakt brusnice 31,25 mg, glukozamin sulfat 21,025 mg, ekstrakt peteršilja (Petroselinum sativum) 12,5 mg, ekstrakt baldrijana (Valeriana Officinalis) 9,9 mg, izvleček listov koprive 9,9 mg,  vitamin C 75 mg, vitamin B6 3 mg.

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?mačke
Tip izdelkaVeterinarski izdelek
Težavaurinarna infekcija

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.