Jericho, Premium lifting serum, 25 mL

Ta z minerali bogat serum v trenutku poveča elastičnost kože in zmehča gube in linije okrog ust in oči.<br><br><a target="_blank" title="jericho akcija!" href="../p-11513-kozmetika-jericho-po-se-bolj-dostopnih-cenah.aspx"><span style="color: rgb(0, 0, 205); text-decoration: underline;">&gt;&gt; Preverite ekskluzivno akcijsko ponudbo</span></a><br> Ta z minerali bogat serum v trenutku poveča elastičnost kože in zmehča gube in linije okrog ust in oči.

>> Preverite ekskluzivno akcijsko ponudbo
569933 2831

Ocene in mnenja

Opis

Ta z minerali bogat serum v trenutku poveča elastičnost kože in zmehča gube
 in linije okrog ust in oči. Serum pomaga tudi pri odpravi podočnjakov in blaži
 linije pri obrveh in vekah. Z Jericho Premium lifting serumom, bo vaša koža
 postala svilnato mehka in  mladostnega videza.

Uporaba

Nanesite serum na želene predele kože. Ker je serum visoko koncentriran, je zadostna zelo majhna količina. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

HIV

Koga lahko bolezen prizadene?
Virus HIV, prvič odkrit leta 1983, pripada družini ret rovi rusov, ki v vsako napadeno celico pretihotapijo svoj dedni material in celice pripravijo do tega, da proizvajajo virusne kopije. HIV si ob tem izbira predvsem določene obrambne telesne celice, zato ostaja na razpolago vedno manj teh imunskih celic na za obrambo pred drugimi povzročitelji bolezni.

Virus, ki lahko preživi le v krvi (tudi v menstruacijski krvi), semenski tekočini in vaginalni sluzi, se prenaša predvsem z nezaščitenim spolnim občevanjem. Statistično gledano se giblje tveganje okužbe pri spolnem odnosu s HIV-om med 1 : 100 do 1 : 1000. Vendar pa to ne sme (pri nalezljivi, smrtno ogrožajoči in konec koncev neozdravljivi bolezni) voditi do odnosa v smislu »Meni-se-že-nebo-zgodilo«.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov