Jordan Easy Clean Flosser nitka na držalu, 1 držalo in 6 lokov

Zobna nitka na držalu predstavlja enostavno in učinkovito alternativo klasičnemu postopku uporabe zobne nitke. Zobna nitka na držalu predstavlja enostavno in učinkovito alternativo klasičnemu postopku uporabe zobne nitke.
561568 15733

Ocene in mnenja

Opis

Miracle je pripomoček, s katerim medzobne prostore očistimo hitro in enostavno.

Zobna nitka na držalu predstavlja enostavno in učinkovito alternativo klasičnemu postopku uporabe zobne nitke. 

Premišljena zasnova omogoča lahko dostopnost do medzobnih prostorov, tudi do zadnjih kočnikov.

Pakiranje vsebuje 1 držalo ter 6 nitk, ki se jih menja po potrebi. Nitko menjate redno najkasneje pa po dveh tednih redne uporabe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Če je le mogoče, naj mentor delavnico izpelje v gozdu. Sprehod naj bo brez besed, a z namigom, da bodo drevesa »sprejela vsakogar«, ki bo z njimi vzpostavil oseben stik. Gre namreč za doživljanje dreves na subjektivni ravni, da mladostnik poglobi odnos do narave in jo spozna kot kraj »kjer tišina šepeta«. Prvi del delavnice naj se začne z dihalno vajo v krogu, pri kateri naj mentor opozori na drevesa kot na »tovarne« kisika, ki omogočajo življenje. Omeni naj tudi krčenje amazonskih gozdov, ki so »pljuča« človeštva, ter ključne dejavnike, ki ogrožajo okolje: sprememba podnebja, ozonske luknje, kisli dež, erozija zemlje, onesnaževanje z odpadki, herbicidi in umetnimi gnojili ter izguba biološke raznovrstnosti. V drugem delu delavnice se člani skupine posedejo na tla in mentor jim predstavi osem točk ekološkega programa Evropske unije, ki naj jim ga mentor posreduje kot fotokopijo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jordan Jordan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja