Junior Banz črno retro sončna očala za otroke stare od 4 do 10 let

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3.
13450 13450

Ocene in mnenja

Opis

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Okvir je izdelan iz visoko kakovostnega polikarbonata, zaradi česar so očala lahka in trpežna. Dodan je pašček, ki se uporablja po želji in neoprenska vrečka za shranjevanje očal. Vse je barvno uskaljeno z očali v trendovskih barvah, ki jih imajo otroci radi.

Zaradi upogljivih ročajev Junior Banz so očala bolj vzdržljiva, odlično se prilagajajo tudi pri razigrani igri otrok, istočasno pa so zelo udobna za nošenje.

Velikost: od 4 do 10 let

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nevarnosti pretiranega vzburjenja 
Ko tolažite otroka v stiski, uravnavate njegovo avtonomno živčevje. Raziskave dokazujejo, da lahko ta živčni sistem postane trajno 'programiran' za pretirano telesno vzburjenje, če se na otrokovo potrebo po tolažbi ne odzovemo s čustveno dovzetnost jo in tolaženjern." Življenje zato doživlja kot nekaj zelo stresnega in izčrpavajočega. Pozneje v življenju se lahko pojavijo tudi najrazličnejše telesne bolezni, na primer težave z dihanjem (denimo astma), bolezni srca, prehranske in prebavne motnje, nespečnost, visok krvni tlak, napadi panike, napetost v mišicah, glavoboli in kronična utrujenost. Veliko raziskav je dokazalo tudi povezavo med stresom, ki ga otrok doživi v zgodnjem otroštvu, in sindromom razdražljivega črevesa. V neki novejši raziskavi je manj kot petdeset odstotkov moških in komaj trideset odstotkov žensk navedlo, da redno praznijo črevo." 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja