Kadermin krema, 15 mL

Kadermin krema je inovativen medicinski pripomoček, ki tako kort sprej koži zagotavlja hitro celjenje manjših poškodb, ran, prask, manjših opeklin, ki so posledia nepazljivosti, morebitnih odrgnin ipd.. Kadermin krema je inovativen medicinski pripomoček, ki tako kort sprej koži zagotavlja hitro celjenje manjših poškodb, ran, prask, manjših opeklin, ki so posledia nepazljivosti, morebitnih odrgnin ipd..
2022-01-19 8,40 €
446033 16451

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
ivana **** 29. 11. 2018 20:41
Lekarna Žuźemberk je zelo zaloźena s vsemi mogočimi izdelki.Osebje zelo strokovno usposobljeno in ze... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Kadermin krema je inovativen medicinski pripomoček, ki tako kort sprej koži zagotavlja hitro celjenje manjših poškodb, ran, prask, manjših opeklin, ki so posledia nepazljivosti, morebitnih odrgnin ipd..

Kadermin mazilo tvori inovativni zaščitni film, kar omogoča inovativno zaščito pred morebitnimi zunanjimi dejanviki, ki bi potencialno onemogočali celjenje in normalen potek obnove poškodovane kože. Inovativna filmska film obloga pripomore k pospeševanju fiziloških procesov.

Mazilo ima antimikrobne in antiseptične lastnosti, zato posledično preprečuje razmnoževanje bakterij in virusov, kar posledično pomeni tudi lažje celjenje ran - rane se celijo hitreje in enostavneje. 

Hialuronska kislina je tako imenovana spužva za vlago, saj zaradi svojih hidrofilnih lastnosti kožo intenzivno vlaži ter jo regenerira. Rahlo navlažena rana se lažje in hitreje celi, saj se le ta ne izsuši.

Kompleks SCX je sestavljen iz srebrovih ionov, ki so vezani na silicijev dioksid, v ta kompleks pa je dodan še klorheksidin. 

Navodila za uporabo medicinskega pripomočka Kadermin

Pred nanosom Kadermina poskrbite, da bo področje, kamor želite nanesti kremo dobro očiščeno in tudi dobro osušeno. Šele nato lahko nanesete kremo, nanesite ustrezno količino kreme na poškodovano področje kože.

Kremo nanesite v čim tanjšem sloju, saj debelejši sloj nanosa nima večjega učinka.

Po nanou kreme le-te nikakor ne masirajte, dajte času čas in pustite, da se krema smaodejno vpije v samo kožo in posledično sama tvori tanek film, ki zaščiti površino kože pred bakterijami, virus in drugimi zunanjimi dejavniki.

Nanesite 1-2 krat dnevno.

Opozorila ob uporabi kreme

  • izdelek je primeren le za uporabo lokalno, na manjših površinah kože
  • krema naj ne zaide v morebitno sluznico (predvsem očesna sluznica)
  • izdelek naj se ne uporablja pri otrocih, ki so mlajši od 3 let starosti
  • izdelka ne uporabljajte v primeru, da je embalaža kreme poškodovana
  • po uporabi naj se embalaža pazljivo zapre
  • izdelka ne uporabljajte v primeru, če je rok uporabe izdelka pretečen
  • v primeru, da je kožna reakcija na izdelek prekomerna, nemudoma prenehajte z uporabo izdelka

Kontraindikacije

Izdelek prenehajte uporalbjati v sledečih primerih:

  • kadar ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin izdelka
  • če st ali postanete alergični na katero koli izmed sestavin

Ni znanih primerov pojava prevelikih odmerkov ali interakcij z zdravili.

Uporaba Kadermin kreme

1. nanesite na očiščeno kožo, ki je poškodovana
2. nežno nanesite kremo
3. po nanosu kreme tega področja nikakor ne masirajte ali kreme vtirajte, saj lahko razdraženo področje le še bolj iritirate

Hranite nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če imate PVB, potrebujete več kot samo sredstva proti bolečinam. K sreči lahko vsi ukrepi, povezani z življenjskim slogom, ki varujejo srce, upočasnijo, ustavijo ali celo odpravljajo to zamašitev arterij, da lahko spet hodite, kamor hočete in kadar hočete ter zmanjšate tveganje za srčni infarkt in možgansko kap. Morda boste potrebovali tudi zdravila - vendar ne čakajte, da vam jih vaš zdravnik ponudi. V neki pretresljivi univerzitetni študiji 553 ljudi s PVB so samo tisti, ki so imeli v preteklosti težave s srcem, dobili vsa potrebna zdravila za zniževanje holesterola in krvnega tlaka, čeprav so bili vsi sodelujoči v študiji zelo ogroženi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmaday Pharmaday
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja